Τρέιλερ «It Ends With Us»: Η Μπλέικ Λάιβλι θέλει να αποδράσει από μια τοξική σχέση - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
8:33
17/5

Τρέιλερ «It Ends With Us»: Η Μπλέικ Λάιβλι θέλει να αποδράσει από μια τοξική σχέση

Η ταινία είναι βασισμένη στο πολυσυζητημένο, στο BookTok, βιβλίο της Κολίν Χούβερ, σκηνοθετεί ο Τζάστιν Μπαλντόνι, που συμπρωταγωνιστεί επίσης μαζί με τον Μπράντον Σκλέναρ.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Δεν ξέρω πόσο μυαλό μας μένει όταν κάπου εκεί έξω βρίσκεται το «Megalopolis» - πιθανόν μια ατάκα που μπορεί να ξεκινά κάθε κείμενο φέτος (το κάνει αυτό η περίσταση που περιέχει το άγγιγμα ενός μοναδικού δημιουργού) - αλλά ας μιλήσουμε για την επιστροφή της Μπλέικ Λάιβλι. Η οποία μπορεί να μην έχει πρωταγωνιστήσει σε κάποια αξιόλογη ταινία, απουσιάζει και κάποια χρόνια προτιμώντας την οικογένεια από την καριέρα, αλλά είναι η ίδια αξιόλογη επαγγελματίας.

Το «It Ends With Us» ακολουθείται από πολύ ντόρο στο BookTok, το φιλολογικό καφενεδάκι του TiκTok, και έχει και ένα θέμα που φωνάζει τις επίκαιρες καταβολές του, με θέμα μια γυναίκα προβληματικής ανατροφής σε ένα τοξικό σπίτι, που γνωρίζεται με έναν μυώδη νευροχειρουργό (Τζάστιν Μπαλντόνι), ερωτεύονται κάμποσο, και μετά αυτός αρχίζει να βγάζει βλάβες που της θυμίζουν το τοξικό παρελθόν. Όπως τόσο συχνά συμβαίνει στην πραγματική ζωή, κάπου εκεί κάνει τσα η αγάπη σου η πρώτη, η μοναδική (οκ, δεν ξέρω αν ήταν η μοναδική), στο πρόσωπο του γλυκού Μπράντον Σκλέναρ, ενδεχομένως εξίσου μυώδους (δεν μας έδειξε το τρέιλερ), και κάνει τα πράγματα ακόμα πιο σαρδανάπαλα. Κάπου εκεί (δις) η Μπλέικ θα μάθει να στηρίζεται στον εαυτό της και, εκτιμάς με ασφάλεια, όλα θα τελειώσουν ενδυναμωτικά. Αλλά, ας περιμένουμε.

Το σενάριο ανήκει στην Κρίστι Χολ, βασισμένο στο βιβλίο της Κολίν Χούβερ, με την σεναριογράφο, την σταρ και τον Μπαλντόνι να συγκαταλέγονται στους πολυπληθείς παραγωγούς. Στις 9 Αυγούστου, όταν ο ορυμαγδός του αμερικανικού καλοκαιριού θα έχει κάπως κατακαθίσει, η ταινία θα βγει στις αίθουσες και κάπου εκεί θα καραδοκεί η ελληνική κριτική να της βάλει δύο αστεράκια και να την στείλει στην αγκαλιά σας.

Ιδού το τρέιλερ: