Θεραπεία και Συμφιλίωση: Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ μιλά για το «οσκαρικό» χαστούκι - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:30
2/6

Θεραπεία και Συμφιλίωση: Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ μιλά για το «οσκαρικό» χαστούκι

Θεραπεία, είναι η απάντηση, αλλά κανείς δεν ήξερε ποια είναι η ερώτηση. Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ τοποθετήθηκε για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ την βραδιά των Όσκαρ.

Θυμάστε το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ; Ναι, στο Χόλυγουντ ασχολούνται ακόμα με αυτό. Ήρθε η σειρά της κυρίας Σμιθ να τοποθετηθεί γι’αυτό. Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ έχει ένα talk show στο Facebook, το Red Table Talk. Είχε δηλώσει κατά καιρούς ότι θα μιλήσει για το συμβάν όταν νιώσει έτοιμη και βρει την κατάλληλη ευκαιρία και φαίνεται ότι την βρήκε.

Το επεισόδιο της 1ης Ιουνίου ήταν αφιερωμένο στο ζήτημα της αλωπεκίας, ένα αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει και η ίδια η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ. Θυμίζουμε ότι στην τελετή ο Κρις Ροκ έκανε αστείο με το ξυρισμένο κρανίο της Σμιθ, κάτι που προκάλεσε την οργή της ίδιας και του Γουιλ Σμιθ και οδήγησε τον τελευταίο να επιβάλλει τον νόμο της αλάνας στη σκηνή των Όσκαρ. Στην έναρξη του επεισοδίου, λοιπόν, η Σμιθ ανέφερε ότι το περιστατικό στα Όσκαρ την έφερε σε επαφή με χιλιάδες ανθρώπους που μοιράστηκαν τις δικές τους αντίστοιχες εμπειρίες  σχετικές με το νόσημα.

Στη συνέχεια η Σμιθ τοποθετήθηκε για το περιβόητο περιστατικό και η δήλωση της ήταν η εξής:« Σχετικά με τη νύχτα των Όσκαρ, η βαθύτερη ελπίδα μου είναι αυτοί οι δύο έξυπνοι και ικανοί άνδρες να έχουν τη δυνατότητα να θεραπευτούν, να το συζητήσουν και να συμφιλιωθούν. Έτσι όπως είναι ο κόσμος σήμερα, τους χρειαζόμαστε και τους δύο και χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο περισσότερο από ποτέ. Μέχρι τότε, ο Γουίλ κι εγώ θα συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε τα τελευταία 28 χρόνια, δηλαδή να προσπαθούμε να εξακριβώσουμε μαζί τι είναι αυτό το πράγμα που λέγεται ζωή.»

Τα λόγια της μας έδωσαν δύναμη για να συνεχίσουμε τη μέρα.