Ο Μάικλ Μαν μαρσάρει ήδη για την επόμενη ταινία του: Και ίσως δεν είναι αυτή που περιμένουμε - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:45
2/11

Ο Μάικλ Μαν μαρσάρει ήδη για την επόμενη ταινία του: Και ίσως δεν είναι αυτή που περιμένουμε

Ενώ οι προθέσεις της Warner Bros. για το 2ο «Heat» μάλλον εξαρτώνται από την εισπρακτική πορεία του «Ferrari», o Μαν συνδέει το όνομά του με μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες στην ιστορία της Νότιας Κορέας.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Το 2015, την ίδια χρονιά που ο Μάικλ Μαν έβγαζε την πιο ατυχή ταινία του (το «Blackhat» που πάλι μια χαρά είναι), στη Νότιο Κορέα έβγαινε μια ταινία ονόματι «Veteran». Αφορούσε στην ιστορία ενός ντετέκτιβ που κυνηγά έναν νεαρό, ζάμπλουτο επιχειρηματία, ο οποίος κινεί κρυφά τα νήματα σε ένα δικό του συνδικάτο εγκλήματος. Η ταινία έκανε κοντά 100 εκατομμύρια δολάρια μόνο στη Νότιο Κορέα και είναι η 5η εμπορικότερη όλων των εποχών στην χώρα.

Και ο Μάικλ Μαν συνδέει το όνομά του με αυτήν. (Τομ Χάρντι ντετέκτιβ, Τιμοτέ Σαλαμέ νεαρός εγκληματίας, 100 εκατομμύρια εισπράξεις στις ΗΠΑ, όλα καλά. Μεγάλη ταινία προφανώς θα είναι, μην κολλάτε που αναφέρουμε τα λεφτά πρώτα.). Το ερώτημα είναι με ποιον τρόπο θα θελήσει/μπορέσει ο Μαν να συνδεθεί. 

Το ντόμινο αυτών των πραγμάτων είναι απλό. Αν το «Ferrari» κόψει ειστήρια (βγαίνει τα Χριστούγεννα στις ΗΠΑ), ο Μαν θα πάρει λευκή κάρτα και πράσινο φως και μόνο λόγω της ταινίας του για τα κόκκινα αυτοκινητα με το μαύρο αλογάκι στο κίτρινο φόντο. Κι αν είναι τόσο πολύχρωμος, θα ξεκινήσει την παραγωγή του 2ου «Heat» - πιθανότατα με τον Άνταμ Ντράιβερ.

Άν όμως τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά, και δεν βρεθεί ένας καλός άνθρωπος εκεί στη Μέκκα να κάνει ένα ψυχικό, τότε η σύνδεση με το «Veteran» θα είναι κάτι παραπάνω από αυτήν που λέγεται αυτή τη στιγμή, δηλαδή ότι εργάζεται στο σενάριο (εργαζόταν, τώρα έχει απεργία) μιας ενδεχόμενης ταινίας.

Για την ώρα εμείς ξεσκονίζουμε τα καλά μας για το «Ferrari». Ως μέρος της προετοιμασίας δείτε αυτή την επίσημη 20λεπτη συνέντευξη των συντελεστών για λογαριασμό του 61ου Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης.