Έφυγε ο «Στάνφορντ Μπλατς» του «Sex and the City» στα 57 του - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:09
22/9

Έφυγε ο «Στάνφορντ Μπλατς» του «Sex and the City» στα 57 του

Εντελώς ξαφνικά ανακοινώθηκε το πρωί ο θάνατος του ηθοποιού Γουίλι Γκάρσον στα 57 του χρόνια, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Από τον Χρήστο Πολίτη

Ο κυνικός, εντελώς στιλάτος και εντελώς στη μόδα της τελευταίας στιγμής, μα πάντοτε στο πλευρό της Κάρι, Στάνφορντ Μπλατς, εκείνος ο χαρακτήρας που δεν βρισκόταν στην εμπροσθοφυλακή της φρουράς του «Sex and the City», μα ήταν η αναγκαία παρουσία που θα χρειαζόταν η Κάρι, ακόμα κι αν δεν το ήξερε, δεν μένει πια εδώ.

Ο καλύτερος φίλος της Κάρι, που τη συνόδευσε σε έξι κύκλους, σε δυο ταινίες και δεν θα μπορούσε να λείπει και από το «Just Like That» που γυρίζεται αυτή τη περίοδο με τον θάνατό του σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένεια του «Sex and the City».

 

— Cynthia Nixon (@CynthiaNixon) September 22, 2021

«Όλοι αγαπούσαμε να δουλεύουμε μαζί του. Ήταν ακούραστος, αστείος μπροστά από τις κάμερες αλλά και στη ζωή. Ήταν μια πηγή φωτός, φίλος μας και επαγγελματίας», έγραψε η Μιράντα (Σίνθια Νίξον), ενώ η Κιμ Κατράλ που δεν θα εμφανιστεί στο νέο κύκλο της σειράς μίλησε για μια τρομερή απώλεια.

«Η σπιρτάδα του και η αφοσίωσή του στη τέχνη του ήταν παρούσα σε κάθε μέρα γυρίσματος. Θα μας λείψει και σαν ηθοποιός και σαν άνθρωπος. Σε αυτή τη σκοτεινή στιγμή, θα τον θυμόμαστε με χαρά και φως», είπε ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, ο άνθρωπος που ευθύνεται και κρύβεται πίσω από το «Sex and the City».

O Άντονι, ο άσπονδος εχθρός, μα στο τέλος ο άνθρωπός του, ο Μάριο Καντόνε έγραψε στο Twitter πως «δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο τηλεοπτικό ταίρι, πως έφυγε πολύ σύντομα και πως ήταν ένα δώρο από τους θεούς».

Ο ίδιος εκτός από το «Sex and the City» που τον έκανε διάσημο, έχει εμφανιστεί σε επεισόδια των «X-Files», των «Friends», των «Twin Peaks», της «Ally McBreal», του «Pushing Daisies» και του «Melrose Place», ενώ η πιο πρόσφατη προσθήκη λογίζεται η συμμετοχή του στο «Big Mount». Στον κινηματογράφο είχε μικρούς ρόλους στο «Κάτι Τρέχει με τη Μαίρη», «Στο Μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς» και στη «Μέρα της Μαρμότας». Το 2009 υιοθέτησε έναν γιο, που έγραψε σήμερα στο Instegram πως «αισθάνεται χαρούμενος που μοιράστηκε όλες αυτές τις περιπέτειες μαζί του».