Yellowstone-verse: Πρώτο τρέιλερ για το «1923» με Χάρισον Φορντ και Έλεν Μίρεν - νεα || cinemagazine.gr
9:16
14/11

Yellowstone-verse: Πρώτο τρέιλερ για το «1923» με Χάρισον Φορντ και Έλεν Μίρεν

Ο Χάρισον Φορντ και η Έλεν Μίρεν οδηγούν εκ του ασφαλούς τη νέα απόπειρα επί του σύμπαντος «Yellowstone» του...επικίνδυνα πολυάσχολου Τέιλορ Σέρινταν. 

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Το Paramount+ δημοσίευσε το πρώτο τρέιλερ του επερχόμενου «1923», πρίκουελ του «Yellowstone» και συνέχειας του «1883», δηλαδή εν γένει spinoff της αρχικής ιδέας. Ηγούνται Χάρισον Φορντ και Έλεν Μίρεν και η φωτογραφία που έχουμε είναι ένα όνειρο μυθοποιημένης Δύσης, βγαλμένη από Κλασικά Εικονογραφημένα και Κλασικό Χόλιγουντ μεγάλης ολκής. Τελικά, ακόμα και τα «τελειωμένα» είδη, βρίσκουν τον τρόπο να εξακολουθούν.

Ο Φορντ υποδύεται τον Τζέικομπ Ντάτον, τον πατριάρχη των Ντάτον, και η Μίρεν την Κάρα Ντάτον, με την σειρά να εκκινεί από το ζεύγος που οδεύει προς το ράντσο του Yellowstone την εποχή της ποτοαπαγόρευσης, της πανδημίας, της ξηρασίας και της επικείμενης πίεσης του Κραχ του 1929. Η σειρά έχει διαιρεθεί σε δύο σεζόν και κοντά στο ζεύγος θα δούμε τους Σεμπαστιάν Ροσέ, Τζερόμ Φλιν, Ντάρεν Μαν, Μάρλι Σέλτον, Ρόμπερτ Πάτρικ και πολλούς άλλους.

Ο Τέιλορ Σέρινταν είναι σε θέση creator και εκτελεστικού παραγωγού, σε ένα ακόμα σχέδιο που τον καθιστά κυριολεκτικό mogul αυτή την εποχή των τηλεοπτικών πραγμάτων, να θυμίσουμε ότι εχθές είχαμε και το πρώτο επεισόδιο του «Tulsa King» με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, ενώ αναμένεται η 5η σεζόν του Yellowstone, που έκλεισε πέρυσι με πάνω από 10 εκατομμύρια τηλεθεατές στο τελικό επεισόδιο. Ο άνθρωπος έχει επωμιστεί για την Paramount+ το βάρος ενός κοινού ηλικιακά άνωθεν του κινηματογραφικά κυρίαρχου των 12-19 και φαίνεται να έχει την δημιουργικότητα να το αντέξει.

Στις 18 Δεκεμβρίου το «1923» ξεκινά στις ΗΠΑ.