[Trailer] Τέρμα το διάλειμμα! Η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει με το «Those Who Wish Me Dead» - νεα || cinemagazine.gr
10:04
8/4

[Trailer] Τέρμα το διάλειμμα! Η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει με το «Those Who Wish Me Dead»

Μετά το «Δίπλα στη Θάλασσα», το διαζύγιο που ακολούθησε με τον Μπραντ Πιτ και το σίκουελ της «Maleficent», η Αντζελίνα Τζολί ετοιμάζεται για την επιστροφή της σε μεγάλη (και μικρή) οθόνη.

Από τον Πάνο Γκένα

Έξι χρόνια μετά το «Δίπλα στη Θάλασσα» που σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ και μία διετία μετά το δεύτερο μέρος της «Maleficent», η Αντζελίνα Τζολί διακόπτει επιτέλους το διάλειμμα που έκανε από το σινεμά.

Με δεδομένο το marvel-ικό «Eternals» σε σκηνοθεσία της Κλόι - σύντομα με Όσκαρ λόγω «Nomadland» - Τζάο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021 και μερικούς ακόμα τίτλους με τους οποίους έχει συνδέσει το όνομά της (όπως το παραμυθένιο «Come Away» που ενώνει τον Πίτερ Παν με την Αλίκη και συμπρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Ογέλογιο), η Αντζελίνα ετοιμάζει κινηματογραφική αντεπίθεση μέσα στην χρονιά.

Πρώτη στάση της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού η κινηματογραφική μεταφορά του μπεστ-σελερ του Μάικλ Κορίτα «Those Who Wish Me Dead» σε σκηνοθεσία του Τέιλορ Σέρινταν, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης Τέιλορ Σέρινταν έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής, όπως τα «Sicario: Ο Εκτελεστής» και «Πάση Θυσία» (υποψηφιότητα για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου), ενώ απέσπασε θερμές κριτικές για το «Στα Ίχνη του Ανέμου» με τους Τζέρεμι Ρένερ και Ελίζαμπεθ Όλσεν το 2017.

Στην ταινία, ένα έφηβο αγόρι γίνεται αυτόπτης μάρτυρας ενός άγριου φονικού και οι δράστες αποφασίζουν να τον βρουν σκοτώνοντας οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο. Προσπαθώντας να κρυφτεί, ο Γουίλσον εισχωρεί σε μία απομακρυσμένη κατασκήνωση υιοθετώντας πλαστή ταυτότητα. Εκεί, μία γυναίκα θα αναλάβει την προστασία του, την ώρα που μία φωτιά στο δάσος απειλεί να τα κάνει όλα και όλους στάχτη.

Μαζί με την Τζολί συμπρωταγωνιστούν οι Νίκολας Χουλτ («Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής», «Η Ευνοούμενη»), Άιντεν Γκίλεν (ο Liitle Finger του «Game of Thrones»), Τάιλερ Πέρι («Gone Girl»), Τζέικ Γουέμπερ («Homeland» και Τζον Μπέρνθαλ («Ford v Ferrari»).

Θυμίζουμε πως η Τζολί σκηνοθέτησε το 2017 την ταινία «First they Killed my Father» για λογαριασμό του Netflix, φτάνοντας ως τις υποψηφιότητες των Χρυσών Σφαιρών. 

Η ταινία αναμένεται στις (ανοιχτές) αίθουσες και στο HBO Max στις 14 Μαΐου.