Ο Άρμι Χάμερ κάνει πίσω και κοιτάζει τις «διαστροφικές» κατηγορίες εναντίον του - νεα || cinemagazine.gr
13:16
14/1

Ο Άρμι Χάμερ κάνει πίσω και κοιτάζει τις «διαστροφικές» κατηγορίες εναντίον του

Ξεκίνησε η αποκαθήλωση του Άρμι Χάμερ;

Από τον Χρήστο Πολίτη

Χθες, Τετάρτη 13 Ιανουαρίου ήταν η μέρα του Άρμι Χάμερ, μα για τους εντελώς λάθος λόγους. Ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα με το «Να με Φωνάζεις με τ’ Όνομά σου» είδε προσωπικές, ερωτικές συνομιλίες του να δημοσιοποιούνται στο Twitter και κυρίως στο Instagram από έναν ανώνυμο λογαριασμό, κάτω από το ψευδώνυμο «HouseOfEffie», που δίνει στοιχεία εδώ και κάμποσες εβδομάδες, που απογυμνώνουν τον γνωστό ηθοποιό. 

Σεξουαλιακές φαντασιώσεις, κανιβαλλιστικές «ορέξεις» και κρυφές επιθυμίες του Χάμερ δημοσιοποιήθηκαν η μία μετά την άλλη, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένα γαιτανάκι «ενημέρωσης» με τα σκανδαλοθηρικά portals να περιμένουν στην γωνία αντίδραση του χωρισμένου Χάμερ για τα μηνύματα, που σύμφωνα με τον λογαριασμό, αντάλλασε με άλλες γυναίκες, διαφορετικών ηλικιών, με αρκετά από αυτά να είναι αρκετά ακραία (τα περισσότερα δημοσιευμένα στο instagram.com/houseofeffie)

Απόκριση από τον ηθοποιό είχαμε σήμερα με αφορμή την παραίτησή του από την κωμωδία «Shotgun Wedding», ταινία που ετοιμαζόταν να ξεκινήσει άμεσα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο. Εκεί ο Χάμερ με την Τζένιφερ Λόπεζ θα υποδύονταν ένα ζευγάρι που πέφτει θύμα απαγωγής μαζί με τις οικογένειές τους.

Η επίσημη δικαιολογία για την παραίτησή του έχει να κάνει με το οτι τα πολύμηνα γυρίσματα θα τον κρατήσουν μακριά από τα δυο του παιδιά ειδικά σε μια τέτοια συνθήκη που προέκευψε μετά από τις κατηγορίες, με τη Lionsgate να κατανοεί μια τέτοια απόφαση. Σχετικά με τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων του, ο ίδιος δεν θέλησε να απαντήσει «στους ισχυρισμούς» και αρκέστηκε μονάχα να τις χαρακτηρίσει ως «ψευδείς και φαύλες διαδικτυακές επιθέσεις».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Ο Άρμι Χάμερ κάνει πίσω και κοιτάζει τις «διαστροφικές» κατηγορίες εναντίον του
  • Ο Άρμι Χάμερ κάνει πίσω και κοιτάζει τις «διαστροφικές» κατηγορίες εναντίον του
  • Ο Άρμι Χάμερ κάνει πίσω και κοιτάζει τις «διαστροφικές» κατηγορίες εναντίον του