Εκτός και του τηλεοπτικού «Gaslit» ο Άρμι Χάμερ - νεα || cinemagazine.gr
3:28
24/2

Εκτός και του τηλεοπτικού «Gaslit» ο Άρμι Χάμερ

Με ένα μπαράζ παραιτήσεων, απομακρύνσεων και αντικαταστάσεων μπήκε και ο Φλεβάρης για τον Αρμι Χάμερ, μετά τις αποκαλύψεις για τις εξεζητημένες σεξουαλικές του προτιμήσεις, και είδε σύσσωμο το Χόλιγουντ να του γυρνάει την πλάτη. Σειρά έχει το τηλεοπτικό «Gaslit».

Από τον Χρήστο Πολίτη

Η αρχή έγινε με την απομάκρυνσή του από το «Shotgun Wedding», μια κωμωδία στην οποία ο Άρμι Χάμερ θα πρωταγωνιστούσε δίπλα στην Τζένιφερ Λόπεζ (τελικά αντικαταστάθηκε από τον Τζος Ντουχαμέλ), και κυρίως από το «The Offer», μια τηλεοπτική σειρά της Paramount για τα γυρίσματα του θρυλικού «Νονού» του Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Ο Χάμερ είδε το όνομά του να πρωταγωνιστεί σε ένα σκάνδαλο καταγγελιών όταν γυναίκες εμφανίστηκαν ως αποδέκτριες ακραίων, σεξουαλικών μηνυμάτων από τον ίδιο. Οι μεγάλες παραγωγές στις οποίες είχε υπογράψει τον απομάκρυναν, το πρακτορείο διέκοψε την συνεργασία μαζί του και ο ηθοποιός έγινε αόρατος, εν μια νυκτί.

Σειρά είχε και το «Gaslit», μια τηλεοπτική παραγωγή για τη Μάρθα Μίτσελ, σύζυγο του περιβόητου Εισαγγελέα στην Αμερική υπό την προεδρία Νίξον. Το όνομά της έμεινε στην Ιστορία για την ειλικρινή της τοποθέτηση σε ό,τι αφορούσε τη διαχείριση της τότε κυβέρνησης στο σκάνδαλο του Γουότεργκεϊτ.

Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν ο Σον Πεν και η Τζούλια Ρόμπερτς στο ρόλο του ζευγαριού, με τον Χάμερ να τίθεται πλέον προς αντικατάσταση.

Και, όπως δείχνουν τα πράγματα, έπεται συνέχεια...