Τρέιλερ για τον 4ο «Μπάτσο του Μπέβερλι Χιλς» που έρχεται τον Ιούλιο στο Netflix - νεα || cinemagazine.gr
9:24
24/5

Τρέιλερ για τον 4ο «Μπάτσο του Μπέβερλι Χιλς» που έρχεται τον Ιούλιο στο Netflix

30 χρόνια και δύο μήνες μετά την τρίτη περιπέτεια του Έντι Μέρφι στο Μπέβερλι Χιλς, ο Άξελ Φόλεϊ επιστρέφει σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Το πρώτο έργο, που είχε βγει τον Δεκέμβριο του 1984, ήταν μια τεράστια εμπορική επιτυχία ιδίως στις ΗΠΑ, Νο.1 στην χρονιά της, όπου και όταν το άστρο του Μέρφι έλαμπε για τα καλά. Το δεύτερο ήρθε τρία χρόνια μετά και ήταν περίπου ανάλογη επιτυχία, ενώ ο παραλογισμός άρχισε να διαφαίνεται με το 3ο έργο, 7 χρόνια μετά, το 1994, που ήταν μια οριακή επιτυχία και τελείωσε το franchise. Έτσι νομίζαμε.

Το Netflix θέλει, ο Μέρφι γιατί να μην μπορεί, άψογος στα 63 του (αν και πάντα θα μας λείπει η οργιώδης αρχική του περσόνα), οπότε στις 3 Ιουλίου έρχεται η 4η ταινία. Θα αποδειχθεί φυσικός της χώρος η καναπεδάτη προβολή; Ίσως. Λιγότερο σημαντικό από το να είναι καλό, αν και δεν ξέρω πόσοι πιστεύουν σε κάτι τέτοιο, ακόμα χειρότερο πόσοι ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο.

Στην ταινία παίζουν επίσης οι Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ (που παλεύει να ξαναβρεί καριέρα), ο Κέβιν Μπέικον και οι Τέιλορ Πέιτζ, Τζατζ Ράινχολντ, Τζον Άστον, Πολ Ράιζερ και Μπρόνσον Πίντσοτ. 

Στην υπόθεση ο Άξελ προσπαθεί να σώσει την ζωή της κόρης του, έχοντας νέο συνεργάτη τον Λέβιτ. Σκηνοθετεί κάποιος Μαρκ Μολόι, που ως σήμερα κάτι βίντεο έχει κάνει, ένα τυπικό παράδειγμα σημερινής κατάστασης διακοσμητικότητας σκηνοθέτη.

Την πρώτη ταινία, θυμίζουμε είχε σκηνοθετήσει ο Μάρτιν Μπρεστ (που είχε δώσει όμως ένα ενδεικτικό «Going in Style» νωρίτερα), την δεύτερη ο ζεστός τότε Τόνι Σκοτ και την τρίτη ο σε πλήρη παρακμή πια ευρισκόμενος, Τζον Λάντις.

Ιδού το (αναχρονιστικά απολαυστικό, πάντως) τρέιλερ: