Ο Κρις Έβανς επιστρέφει στο MCU με το πρώτο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» - νεα || cinemagazine.gr
19:37
23/12

Ο Κρις Έβανς επιστρέφει στο MCU με το πρώτο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday»

Οδυσσέα εσείς, Στιβ Ρότζερς εμείς! Κάπως έτσι θα σκέφτηκαν στο MCU και δημοσιεύουν το πρώτο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» με τον «Κάπτεν Αμέρικα» αυτοπροσώπως.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Ο Κρις Έβανς σχετικά πρόσφατα έκανε το πέρασμά του στο «Deadpool & Wolverine» ως Ανθρώπινος Πυρσός (aka Human Torch) - ρόλο που κράτησε για δυο ταινίες στους 4 Φανταστικούς και τις ταινίες τους - αλλά βασικά, αν συγκαταλέγεσαι στις ορδές των θαυμαστών του MCU, είναι ο Αμέρικα, Κάπτεν Αμέρικα σε ένα τσούρμο ταινιών από το 2011 μέχρι το 2019. 

Τώρα επιστρέφει για το «Avengers: Doomsday».

Το οποίο είναι ένα (ακόμα) πόνημα των αδελφών Ρούσο, στο οποίο παίζει και ο Ρόμπερτ Ντάουνι - ως Dοctor Doom τη φορά αυτή. Η ταινία θα βγει 18 Δεκεμβρίου 2026 και, μεταξύ μας πάντα, ίσως και να λογαριάζεται σαν ναυαρχίδα του στούντιο σε μια κρίσιμη περίοδο για τους υπερήρωες που έχει ξεκινήσει από πέρυσι. Στο πρώτο τρέιλερ (θα κυκλοφορήσει ένα για κάθε Εκδικητή, άρα υπολογίστε!) ο Στιβ Ρότζερς είναι μπαμπάς, ιδέα που στάθηκε ικανή για να βγάλει τον Έβανς από την MCU σύνταξη.

Ας είμαστε ρεαλιστές. Αυτή η γενιά ηθοποιών, πρακτικά Ρόμπερτ Ντάουνι συμπεριλαμβανομένου, παρότι είναι άλλη κλάση ο άνθρωπος σε σχέση με τους λοιπούς των MCU φληναφημάτων, σηματοδότησε το τέλος των σταρ (ή το διάλειμμα). Κανείς από αυτούς δεν έκανε ποτέ ταινία που να την κουβάλησε στους ώμους του και να έκανε εισιτήρια - με άλλα λόγια έφτιαξαν την εποχή που κανείς δεν θέλει να πάει να δει αυτούς αλλά τον χαρακτήρα που παίζουν.

Αυτό δεν είναι κακό απαραίτητα, μπορεί να είναι και πολύ καλό, αλλά έχει παρέλθει ο λόγος αναφοράς της δράσης των ηθοποιών, οι μυθοπλαστικοί χαρακτήρες τους τούς υπερβαίνουν. Γιατί το κάνουμε είδηση; Γιατί δεν έχει πολλές ειδήσεις σήμερα.