Είναι η πρώτη του ηθοποιού από την στιγμή που διακομίστηκε εσπευσμένα σε κλινική για άγνωστους ακόμα λόγους ιατρικού επείγοντος.
16.3 εκατομμύρια ακολούθων στο Instagram πρέπει να χάρηκαν ακούγοντας μια πρώτη φωνή από τον συμπαθή ηθοποιό, το ίδιο χαρήκαμε και οι υπόλοιποι, αν και η απουσία μιας φωτογραφίας ή ενός ήχου δημιουργεί μια ανησυχία. «Αισθάνομαι την ευλογία», γράφει ο ηθοποιός, «εκτιμώ όλη την αγάπη», ενώ σε ένα story ευχαρίστησε τον Νικ Κάνον που ανέλαβε το game show του Φοξ, «Beat Shazam», ευρισκόμενο στην παραγωγή της 6ης του σεζόν.
Οι λόγοι νοσηλείας του ηθοποιού παραμένουν άγνωστοι.
Το γεγονός συνέβη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του «Back In Action», στο οποίο ο Φοξ πρωταγωνιστεί μαζί με την Κάμερον Ντίαζ, η οποία με τη σειρά της σημειώνει εδώ την επιστροφή της μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Την ταινία σκηνοθετεί ο Σεθ Γκόρντον του «Horrible Bosses», με το ντουέτο να πλαισιώνεται από κοτζάμ Γκλεν Κλόουζ. Η παραγωγή, σύμφωνα με αναφορές, ολοκληρώθηκε χρησιμοποιώντας body double και stunt double, υποθέτουμε τα γυρίσματα ήταν σε προχωρημένη φάση.
Όλες μας οι ευχές για καλή ανάρρωση.









