Επιστρέφει ο Τζόνι Ντεπ στους «Πειρατές της Καραϊβικής»; - νεα || cinemagazine.gr
7:00
4/3

Επιστρέφει ο Τζόνι Ντεπ στους «Πειρατές της Καραϊβικής»;

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, εκεί στη Disney αποφάσισαν ότι έχει μείνει πολύ καιρό ανενεργό ένα από τα κερδοφόρα brand names τους και ότι η μόνη λύση για την επαναφορα του ακούει στο όνομα Τζόνι Ντεπ. 

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Θυμάστε πριν καιρό, τότε που ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ τραβιόντουσαν στα δικαστήρια, αλλά η Ντίσνεϊ ήθελε να συνεχίσει το franchise των «Πειρατών της Καραϊβικής»; Και θυμάστε που η σκέψη ήταν ο Τζακ Σπάρροου να αντικατασταθεί από μια πειρατίνα που θα υποδυόταν η Μάργκο Ρόμπι; Ε, εκείνο το πρότζεκτ είναι νεκρό εδώ και καιρό, ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε την αγωγή αποζημίωσης σε βάρος της Άμπερ Χερντ, τα social media ξεχνούν γρήγορα, μην τα πολυλογούμε, οι τελευταίες φήμες θέλουν τη Disney να επιστρέφει στη δοκιμασμένη λύση του Τζόνι Ντεπ για επανεκκίνηση του franchise. Βλέπεις, οι «Πειρατές» είναι brand name που μένει ανεκμετάλλευτο εδώ και χρόνια, χώρια που βγήκαν το 2003 και είμαστε στην εποχή που η κινηματογραφική επίκληση της νοσταλγίας φεύγει σιγά σιγά από τα ‘90s και μετατοπίζεται στα ‘00s.

Εδώ που τα λέμε, ο χαρακτήρας έχει ταυτιστεί με τον ηθοποιό, είναι δική του δημιουργία, άρεσε τόσο πολύ η δουλειά του στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας, ώστε ο ρόλος του, που ήταν δευτεραγωνιστικός, αναβαθμίστηκε σε πρωταγωνιστικό. Οι φήμες που θέλουν τον Ντεπ να επιστρέφει στην επερχόμενη ταινία κάνουν λόγο για β’ ρόλο – ίσως για να παραδώσει τη σκυτάλη στον επόμενο «Τζακ Σπάροου»; Οι φαν του franchise αναμείνατε στο ακουστικό σας.