Γιοχοχο με ένα μπουκάλι ρούμι! Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, εκεί στη Disney αποφάσισαν ότι έχει μείνει πολύ καιρό ανενεργό ένα από τα κερδοφόρα brand names τους και ότι η λύση για την επαναφορα του ακούει στο όνομα Τζόνι Ντεπ.
Θυμάστε πριν καιρό, τότε που ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ τραβιόντουσαν στα δικαστήρια, αλλά η Ντίσνεϊ ήθελε να συνεχίσει το franchise των «Πειρατών της Καραϊβικής»; Και θυμάστε που η σκέψη ήταν ο Τζακ Σπάρροου να αντικατασταθεί από μια πειρατίνα που θα υποδυόταν η Μάργκο Ρόμπι; Αν και εκείνο το πρότζεκτ φαίνεται να προχωράει, στο μεταξύ ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε την αγωγή αποζημίωσης σε βάρος της Άμπερ Χερντ, τα social media ξεχνούν γρήγορα, μην τα πολυλογούμε, οι τελευταίες φήμες θέλουν τη Disney να επισπεύδει την παραγωγή μιας νέας ταινίας στο franchise, επιστρέφοντας στη δοκιμασμένη λύση του Τζόνι Ντεπ.
Ας μην ξεχνάμε ότι οι «Πειρατές», που αναβίωσαν την πειρατική περιπέτεια, είναι brand name που μένει ανεκμετάλλευτο εδώ και χρόνια, χώρια που βγήκαν το 2003 και είμαστε στην εποχή που η κινηματογραφική επίκληση της νοσταλγίας φεύγει σιγά σιγά από τα ‘90s και μετατοπίζεται στα ‘00s. Και εδώ που τα λέμε, ο χαρακτήρας έχει ταυτιστεί με τον ηθοποιό, είναι δική του δημιουργία, θυμίζουμε άρεσε τόσο πολύ η δουλειά του στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας, ώστε ο ρόλος του, που ήταν δευτεραγωνιστικός, αναβαθμίστηκε σε πρωταγωνιστικό. Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, η ενδχόμενη επιστροφή του Ντεπ θα είναι σε β’ ρόλο – ίσως για να παραδώσει τη σκυτάλη στον επόμενο «Τζακ Σπάροου»;
Οι φαν των «Πειρατών της Καραϊβικής αναμείνατε στο ακουστικό σας και, στο μεταξύ, πνίξτε τον καημό σας στη μποτίλια.