Η Κέιτ Γουίνσλετ διαψεύδει τις φήμες ότι ήταν στα μαχαίρια με τον Τζέιμς Κάμερον - νεα || cinemagazine.gr
16:45
14/6

Η Κέιτ Γουίνσλετ διαψεύδει τις φήμες ότι ήταν στα μαχαίρια με τον Τζέιμς Κάμερον

Σε συνέντευξή της στο Variety διέψευσε κατηγορηματικά τα περί δύσκολων γυρισμάτων και κακής σχέσης με τον σκηνοθέτη  - αν δεν τα είχε διαψεύσει ήδη η συμμετοχή της στο δεύτερο «Avatar» δηλαδή.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Για χρόνια υπήρχε η φημολογία ότι η Γουίνσλετ και ο Κάμερον τα είχαν σπάσει μετά τα «γυρίσματα» του Τιτανικού, μέχρι που ξανασυνεργάστηκαν στο «Avatar: The Way of Water». Η ίδια σε συνέντευξή της στο Variety αναφέρθηκε σε αυτό το ζήτημα και διέψευσε τις φήμες.

«Ένα μέρος μου στεναχωριέται που άφησε όλη αυτή την ανόητη φημολογία γύρω από τα γυρίσματα του Τιτανικού να επισκιάσει τη συνεργασία μου με τον Τζέιμς. Ξέρει ότι είμαι έτοιμη για όλα. Οποιαδήποτε πρόκληση, οποιαδήποτε οδηγία κι αν μου δώσει. Είμαι μέσα», είπε κατηγορηματικά αν και αυτό δύσκολα θα βάλει τέλος στην διαρκή επαναφορά των συγκεκριμένων φημολογιών από ιστοσελίδες που έχουν ανάγκη για υλικό.

Ο ίδιος ο Κάμερον είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα ότι ποτέ δεν υπήρξε κόντρα μεταξύ τους και ότι η ίδια είχε στενή σχέση με τον χαρακτήρα πριν καν τον αναλάβει, καθώς του είχε στείλει ένα ρόδο – θυμίζουμε ότι ο χαρακτήρας λέγεται Rose- με σημείωμα «θέλω πολύ να γίνω η Rose σου». Εμείς ελπίζουμε να ξαναδούμε την Γουίνσλετ σε ταινία του Κάμερον, ιδανικά εκτός του σύμπαντος της Πανδώρας.