Βίντεο: Το «ειλικρινές τρέιλερ» των φετινών οσκαρικών ταινιών

2016-02-26 12:51:25
Από τον Γιάννη Σμοΐλη

Οι Screen Junkies ετοίμασαν ένα ακόμα «ειλικρινές τρέιλερ» για τα έργα που φέτος διεκδικούν το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, και είναι ξεκαρδιστικό.

Την Κυριακή η προ-οσκαρική περίοδος τελειώνει, και η «συμμορία» των Screen Junkies έχει τον δικό της τρόπο να αποδομήσει τους φετινούς διεκδικητές της κορυφαίας διάκρισης.

Παραδέχονται ότι δεν έχουν δει το «Brooklyn»,κι ότι δεν μπορούν να προφέρουν το όνομα της πρωταγωνίστριας, Σίρσα Ρόναν, ότι θα ένιωθαν εξοργισμένοι με το «Μεγάλο Σορτάρισμα», αν καταλάβαιναν «τι διάολο συμβαίνει» εκεί, και χαρακτηρίσουν το «Δωμάτιο», με την Μπρι Λάρσον, διεστραμμένο «Μεγαλώνοντας»!

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες ταινίες που διαγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία, από τα βέλη του σαρκασμού τους δεν γλιτώνει ούτε το εξαιρετικό «Spotlight: Όλα στο Φως», το οποίο περιγράφουν ως ένα «καλοπαιγμένο, υπερ-καταθλιπτικό επεισόδιο του “Dateline NBC”».

Για τη «Διάσωση» του Ρίντλεϊ Σκοτ, λένε πως πρόκειται, ουσιαστικά, για τον «Ναυαγό» του Ρόμπερτ Ζεμέκις, στο διάστημα, άρα ουσιαστικά το «Gravity», στον Άρη.

Θα περίμενε κανείς ότι τα κορυφαία τους αστεία τα έχουν κρατήσει για την αμφιλεγόμενη «Επιστροφή» του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου, αλλά οι Screen Junkies, ομολογούν ότι δεν έχουν ακόμα εξασφαλίσει υλικό από το φιλμ, οπότε επιφυλάσσονται για αργότερα.

Δείτε το, απίστευτα διασκεδαστικό, «ειλικρινές τρέιλερ», εδώ:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ