11o AOAFF: Εκρηκτική προβολή της ταινίας «Κάνε το Σωστό» στο Άλσος Πετραλώνων - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
17:21
22/7

11o AOAFF: Εκρηκτική προβολή της ταινίας «Κάνε το Σωστό» στο Άλσος Πετραλώνων

11o AOAFF: Εκρηκτική προβολή της ταινίας «Κάνε το Σωστό» στο Άλσος Πετραλώνων

Σε συνεργασία με την Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Αθήνα και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, προβολήθηκε χθες Τετάρτη, το αριστούργημα του Σπάικ Λι, «Κάνε το Σωστό» στο Άλσος Πετραλώνων. 

Από το cinemagazine.gr

Μια από τις σημαντικότερες και πιο καίριες δημιουργίες του παγκόσμιου σινεμά, διηγούμενο τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μια πολυφυλετική συνοικία του Μπρούκλιν κατρακυλά στη βία κατά την διάρκεια μιας ασφυκτικά καυτής καλοκαιρινής μέρας, το «Κάνε το Σωστό» συμπλήρωσε τις προβολές της εβδομάδας για το 11ο Athens Open Air Film Festival, με την μπύρα Fischer να δροσίζει τη βραδιά. 

Επόμενη στάση του #AthensOpenAirFilmFestival, η συνδιοργάνωση με την 2023 ELEVSIS European Capital of Culture σε ένα τετραήμερο δρώμενο - κινηματογραφικό ταξίδι στην ιστορική Ελευσίνα, από τις 23 έως και τις 26 Ιουλίου. Περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες («Αποκάλυψη Τώρα: Redux», «Νοσφεράτου» με ζωντανή μουσική υπόκρουση από τον Νίκο Βελιώτη, «Επάγγελμα Ρεπόρτερ», «Αγέλαστος Πέτρα», «Το Λιμάνι της Χάβρης»), την προκράτηση εισιτηρίων και την πρόσβαση στο χωρό, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ο Ιούλιος θα κλείσει με το «Μεροκάματο του Τρόμου» του Ανρί-Ζορζ Κλουζό στον θερινό κινηματογάφο ΑΒ, την Πέμπτη 29 Ιουλίου και ώρα 21:30, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο της Ελλάδος.