Το κύκνειο άσμα του Φρανσουά Τριφό «Οπωσδήποτε την Κυριακή», προβλήθηκε την Πέμπτη 21 Ιουλίου στους Κήπους της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής, στο πλαίσιο συνεργασίας τους 12ου Αthens Open Air Film Festival με το 6ο Θερινό Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.
Την ταινία προλόγισαν ο Λουκάς Κατσίκας, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Athens Open Air Film Festival και ο Θοδωρής Κουτσαύτης, Ακόλουθος Οπτικοακουστικών Μέσων της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Ελλάδα και Διευθυντής του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου.
Επόμενη κινηματογραφική συνάντηση με το 6ο Θερινό Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου, την Τρίτη 30 Αυγούστου, με την προβολή της ταινίας «Οι Ομπρέλες του Χερβούργου» του Ζακ Ντεμί.
🔸 Σε συνδιοργάνωση με: Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων
🔹 Μέγας Χορηγός: Nova
🔸 Χορηγοί: Fischer Beer Aegean Airlines
1![]() | PHOTO GALLERYΧρόνια πολλά Νικόλ Κίντμαν! Οι καλύτερες ερμηνείες της |
2![]() | PHOTO GALLERY15ο Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ: Κινηματογραφική νουάρ μεγαλοπρέπεια στη Μητρόπολη |
3![]() | ΕΙΔΗΣΕΙΣΘα αποκτήσει φινάλε το «Mindhunter» του Ντέιβιντ Φίντσερ; |
4![]() | ΘΕΜΑΤΑΨηφοφορία αναγνωστών: Οι καλύτερες ερμηνείες της Μέριλ Στριπ |
5![]() | ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Ο Θεοδωράκης στη μεγάλη οθόνη»: Αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα συνθέτη στην Ταινιοθήκη |