Η Κίρστεν Ντανστ παίρνει συνέντευξη από τον Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ (με styling-όνειρο) - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
10:40
17/2

Η Κίρστεν Ντανστ παίρνει συνέντευξη από τον Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ (με styling-όνειρο)

Η Κίρστεν Ντανστ παίρνει συνέντευξη από τον Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ (με styling-όνειρο)

Καλοδιάθετο happening του Interview, που φέρνει ξανά κοντά τους συμπρωταγωνιστές της «Melancholia» του Λαρς φον Τρίερ, έχει τέλειες φωτογραφίες και μια σειρά από διασκεδαστικούς διαλόγους. 

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Να μια συνέντευξη που βλέπεις όσο ωραία διαβάζεις. Οι δύο τους βρέθηκαν μαζί στο πλατώ μιας από τις καταθλιπτικότερες (αλλά τι να κάνουμε, και ωραιότερες) ταινίες που έγιναν ποτέ - και όπως τα λένε στη συνέντευξη, πέρασαν καταπληκτικά. Για τον Σκάρσκαρντ ήταν δεδομένο ότι για να αντιπαρέλθουν την κατάθλιψη του έργου έπρεπε να αντιπαραθέσουν όλο τους το χιούμορ.

Η συνέντευξη εδώ, που σε στιγμές ισορροπεί έχοντας και ερωτήσεις από τον 45χρονος ηθοποιό στην φρέσκια μαμά Ντανστ, έχει ερωτήσεις για το...σόι του Αλεξάντερ, κυρίως τον μπαμπά Στέλαν, με τον οποίον βέβαια οι ιστορίες δεν μπορεί παρά να είναι πολλές και κοινές, λόγω και Τρίερ. Οι Σκάρσγκαρντ είναι τέσσερεις ριγμένοι στην ηθοποιΐα, οπότε και η Ντανστ προτείνει να κάνουν μια οικογενειακή ταινία, σκέψη στην οποία ο Αλεξάντερ λέει ότι θα ξετρελάνει ιδιαίτερα τον μπαμπά του.

Μιλούν επίσης για την ταινία που ετοιμάζει ο ηθοποιός για τον Ρόμπερτ Έγκερς (που είναι περφεξιονιστής ακραίος λέει ο Σκάρσκαρντ, «είναι επίσης ιδιοφυΐα»), παραγωγή ακριβή, ευάριθμων κομπάρσων και αρκετών stunts, με θέμα τον...τίτλο του: The Northman και αναφέρεται στους Βίκινγκς - «θέμα που θα ξετρελάνει τη μαμά μου, θέλει να ξέρει τα πάντα γι' αυτούς», λέει ο Σουηδός ηθοποιός.

Συζητούν επίσης λίγο για την «Εξουσία του Σκύλου», το πόσο έχει επηρεαστεί η Ντανστ από την Μέρα της Μαρμότας της πανδημίας + τα παιδιά της κιόλας, ενώ ειδική μνεία γίνεται και στον Τζέσε Πλέμονς βέβαια, σύζυγο της Ντανστ και υποψήφιο επίσης για την «Εξουσία του Σκύλου», στο πώς εργάζονται, που μένουν και πόσο, λέει η Ντανστ, «θα ταιριάζατε να δουλέψετε μαζί».

Όμως το ανάλαφρο vibe της συνέντευξης είναι στις λιγότερο ρουτινιάρικες ερωτήσεις, στα γούστα του Σκάρσγκαρντ, την διασκεδαστική του αυτοκριτική, το παιχνίδι με την καταγωγή του, στον πρώτο του φιλμικό έρωτα (την Τζέσικα Λάνγκ, στο «Τούτσι», σωστός) και βέβαια τις... τσέχικες μπύρες. Μια χαρά.

Απολαύστε την κουβέντα εδώ.