Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Πως να Σκοτώσεις τον Πρωταγωνιστή σου» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
17:00
25/6

Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Πως να Σκοτώσεις τον Πρωταγωνιστή σου»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την ταινία «Πως να Σκοτώσεις τον Πρωταγωνιστή σου» στον θερινό κινηματογράφο Μπομπονιέρα την Τρίτη 29 Ιουνίου.

Ένα εξαιρετικό καστ με μια τριανδρία οσκαρικών πρωταγωνιστών. Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Μόργκαν Φρίμαν και ο Τόμι Λι Τζόουνς μπλέκουν σε μια περιπέτεια, τόσο ξέφρενη, που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Μαζί τους στη ταινία και ο Ζακ Μπραφ με τον Έμιλ Χιρς.

Πως θα σας φαινόταν αν σας προσλάμβαναν να παίξετε σε μια ταινία, μονάχα για να σας σκοτώσουν και να επωφεληθούν οι παραγωγοί από τα χρήματα της ασφάλειας, αλλά εσείς ήσασταν ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου και αποφεύγατε εν αγνοία σας όλες τις κακοτοπιές; Μη πάει ο νους σας στο πολύ κακό. Η κωμωδία καταστάσεων του Τζορτζ Γκάλο μιλάει για εκείνες τις περιπτώσεις, που μονάχα το γέλιο μπορεί να κάνει τέτοιες καταστάσεις να μοιάζουν ανώδυνες.

Σύμφωνα με την σύνοψη:

Δύο κινηματογραφικοί παραγωγοί που χρωστάνε χρήματα στη μαφία, χρησιμοποιούν τον γερασμένο κινηματογραφικό τους αστέρα σε μία απάτη στην προσπάθειά τους να σωθούν. Όμως, καταλήγουν να κερδίσουν περισσότερα απ’ όσα φαντάζονταν.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 20 τυχερούς (10 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την ταινία «Πως να Σκοτώσεις τον Πρωταγωνιστή σου» στον θερινό κινηματογράφο Μπομπονιέρα (πλησίον Μαρίνας Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο) στις 21:00 (ώρα προσέλευσης 20:30) την Τρίτη 29 Ιουνίου.

Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Πως να Σκοτώσεις τον Πρωταγωνιστή σου» κυκλοφορεί την 1η Ιουλίου στους κινηματογράφους από την Tanweer.