ΚΑΝΝΕΣ 2008 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάννες ’08: Στιγμιότυπα της 5ης μέρας

2008-05-19 15:59:32

Μπόνο και Πενέλοπε Κρουζ στο after premiere πάρτι του «Vicky Christina Barcelona»




Παρόλη τη νεροποντή, οι αδελφοί Γουάινσταϊν ήταν σε μεγάλα κέφια μετά την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γούντι Άλεν, «Vicky Christina Barcelona».

Aποστολή: Ορέστης Ανδρεαδάκης, Λουκάς Κατσίκας, Μανώλης Κρανάκης, Γιώργος Κρασσακόπουλος, Πόλυ Λυκούργου, Λήδα Γαλανού, Φαίδρα Βόκαλη

*  Παρόλη τη νεροποντή, οι αδελφοί Γουάινσταϊν ήταν σε μεγάλα κέφια μετά την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γούντι Άλεν, «Vicky Christina Barcelona». Η σέξι ρομαντική κομεντί του αγαπημένου σκηνοθέτη έτυχε θερμής υποδοχής και στο πάρτυ που ακολούθησε η ατμόσφαιρα ήταν εξίσου ανεβασμένη. Από την πλαζ 3.14 πέρασαν οι Μπόνο, Πενέλοπε Κρουζ και Ρεμπέκα Χολ, δίνοντας λάμψη στη βροχερή βραδιά.

*  Η αγάπη ήταν στον αέρα στο κοκτέηλ πάρτυ του χολλυγουντιανού, μη-κερδοσκοπικού οργανισμού Creative Coalition για το ντοκιμαντέρ της Πέτρα Νέμκοβα «The Love Evolution». Το πρώην μοντέλο και νυν σκηνοθέτης συγκέντρωσε στο σουαρέ τον Σον Πεν μετά της συζύγου Ρόμπιν Ράιτ αλλά και τον Μπόνο. «Μιλάει για την αγάπη αλλά η αγάπη είναι πάντα πιο εμφανής στην πράξη,» δήλωσε ο τελευταίος για την Πέτρα. «Είναι μια ακτιβίστρια και πάντα απασχολημένη». Η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση: «Είμαι σίγουρη ότι πολλοί θα ήθελαν να ακούσουν ότι θα παίζουν στο ντοκιμαντέρ μου κάποιοι γνωστοί και σέξυ ηθοποιοί ή ότι θα έχει καυτές σκηνές. Λυπάμαι που θα τους απογοητεύσω αλλά η ταινία μου θα είναι για την αγάπη σε ένα αγνό, ανθρωπιστικό επίπεδο

*  Μετά από ένα ατέλειωτο Σάββατο που περιλάμβανε συνεντεύξεις και φωτογραφίσεις στον έβδομο όροφο του Carlton, η ομάδα του Indiana Jones χαλάρωσε σε ένα μικρό πάρτυ για τους δημοσιογράφους, στο Carlton Cote. Οι Στίβεν Σπίλμπεργκ, Χάρισον Φορντ, Σάγια Λα Μπεφ, Τζον Χαρτ και Τζιμ Μπρόουντμπεντ ήπιαν μερικά ποτά μαζί με τους δημοσιογράφους και πήραν μια ανάσα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της Κυριακής.

Φ.Β.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ