ΚΑΝΝΕΣ 2008 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάννες ’08: Στιγμιότυπα της 7ης μέρας

2008-05-23 18:05:57

Η Γκουίνεθ Πάλτροου τραβάει την προσοχή όλων στις Κάννες. Φανταστείτε να είχε χάσει και τα σκουλαρίκια της




Στο πάρτυ της Chopard, στην ομώνυμη πλαζ των Καννών, τα αστραφτερά κοσμήματα δεν ήταν η μόνη ατραξιόν για τους καλεσμένους. Στη λαμπερή βραδιά ο Άντι Γκαρσία δε δίστασε να αποκαλύψει το μουσικό του ταλέντο, τραγουδώντας υπό το ρυθμό κρουστών, τα οποία έπαιζε ο ίδιος.

Aποστολή: Ορέστης Ανδρεαδάκης, Λουκάς Κατσίκας, Μανώλης Κρανάκης, Γιώργος Κρασσακόπουλος, Πόλυ Λυκούργου, Λήδα Γαλανού, Φαίδρα Βόκαλη

*  «Ευτυχώς ήμουν προσεκτική, αλλιώς θα είχαμε μια ακριβή απώλεια», δήλωσε η Γκουίνεθ Πάλτροου στο πάρτυ του που ακολούθησε στο Chopard Beach μετά την προβολή της ταινίας «Two lovers» του Τζέιμς Γκρέι. Τη περασμένη Δευτέρα, παραλίγο να χάσει τα πανάκριβα σκουλαρίκια της καθώς ανέβαινε τα σκαλιά του Παλαί. Δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο μια ταινία να έχει μεγάλο Q&A μετά την προβολή της στις Κάννες, και στη συγκεκριμένη περίπτωση έτσι και συνέβη ?με την πρωταγωνίστρια και το σκηνοθέτη να δέχονται συγχαρητήρια. Οι εραστές του Γκρέι ωστόσο δεν εντυπωσίασαν μόνο το σκληρό κοινό του Παλαί αλλά και τους αγοραστές, που μέχρι στιγμής είχαν παραμείνει συγκρατημένοι στις αντιδράσεις τους. Η ταινία φαίνεται πως θα βρει το δρόμο της στις αίθουσες, παραμένοντας για πολλούς το δυναμικό come back της Πάλτροου.

*  Στο πάρτυ της Chopard, στην ομώνυμη πλαζ των Καννών, τα αστραφτερά κοσμήματα δεν ήταν η μόνη ατραξιόν για τους καλεσμένους. Στη λαμπερή βραδιά ο Άντι Γκαρσία δε δίστασε να αποκαλύψει το μουσικό του ταλέντο, τραγουδώντας υπό το ρυθμό κρουστών, τα οποία έπαιζε ο ίδιος. Στο ίδιο πάρτυ έκαναν την εμφάνισή τους η ?πολύ σικ πλέον- Κριστίνα Ρίτσι όπως και ο γνωστός σκηνοθέτης Σπάικ Λι, που χειροκρότησε θερμά την performance του Γκαρσία.

Αριθμο-Κάννες

900 είναι οι κόπιες στις οποίες θα κυκλοφορήσει ο καινούριος Ιντιάνα Τζόουνς της Πάραμάουντ στη Γαλλία

7 Χρυσούς Φοίνικες συγκεντρώνει μέχρι στιγμή το «Τα Λευκά Χριστούγεννα» του Αρνό Ντεπλεσάν, στη βαθμολογία που δίνουν καθημερινά οι κριτικοί της εφημερίδας Film Francais στις ταινίες του Διαγωνιστικού Τμήματος

8,8% Τηλεθέαση έκανε τη Δευτέρα το βράδυ η εκπομπή Le Grand Journal που ήταν αφιερωμένη στο Φεστιβάλ των Καννών, ποσοστό ρεκόρ σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, που αγγίζει τα 2,2 εκατομμύρια τηλεθεατών.

Φ.Β.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ