Η Σειρήνα Του Μισσισιπή - cinemagazine.gr
8:09
17/9

Η Σειρήνα Του Μισσισιπή

La sirène du Mississipi

Ο Λουί είναι ένας πλούσιος ιδιοκτήτης καπνοφυτειών στο τροπικό νησί Reunion. Αποφασίζει να παντρευτεί δι’ αλληλογραφίας τη Ζουλί. Η γυναίκα όμως που εμφανίζεται είναι διαφορετική από εκείνη της φωτογραφίας. Ο Λουί δεν πτοείται και τελικά την παντρεύεται. Σύντομα, η γυναίκα θα εξαφανιστεί παίρνοντας μαζί της και τα χρήματα του Λουί. Οι έρευνες των ιδιωτικών ντετέκτιβ δεν έχουν αποτέλεσμα κι έτσι ο Λουί αποφασίζει να την αναζητήσει ο ίδιος. Τότε, θα κλιμακωθούν οι εξελίξεις, τα αστυνομικά μυστήρια και η λύση θα δοθεί με το ταξίδι του στην Ευρώπη.

Από τον Ρόμπυ Εκσιέλ

Ένας πλούσιος καπνοβιομήχανος παντρεύεται μια γυναίκα που γνώρισε δι’ αλληλογραφίας, ακόμη κι όταν συνειδητοποιεί πως η όμορφη νύφη διαφέρει από εκείνη που είχε δει στη φωτογραφία. Σύντομα, η κοπέλα εξαφανίζεται μυστηριωδώς μαζί με όλη του την περιουσία. Όταν οι έρευνες των ιδιωτικών του ντεντέκτιβ αποτυγχάνουν, αποφασίζει να την αναζητήσει ο ίδιος…

Σε επανέκδοση, μια από τις πλέον παραγνωρισμένες ταινίες του Τριφό. Όπως ο Χίτσκοκ, ένας από τους πνευματικούς του δασκάλους, έτσι και ο Γάλλος δημιουργός παίρνει μια τυπική αστυνομική ιστορία και δύο λαμπρούς σταρ και τα ανάγει σε ένα περίτεχνο παιχνίδι εκκρεμότητας στη δράση, και μαζί σε μια βαθύτερη ψυχολογική μελέτη, εν προκειμένω του παράφορου ερωτικού πάθους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Η Σειρήνα Του Μισσισιπή
  • Η Σειρήνα Του Μισσισιπή
  • Η Σειρήνα Του Μισσισιπή
  • Η Σειρήνα Του Μισσισιπή