Άσπρο Πάτο! Πανελλήνια πρεμιέρα του «Another Round» στο 11ο Athens Open Air Film Festival - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:23
9/6

Άσπρο Πάτο! Πανελλήνια πρεμιέρα του «Another Round» στο 11ο Athens Open Air Film Festival

Με το Όσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας σε πανελλήνια πρεμιέρα θα ανοίξει το 11ο Athens Open Air Film Festival την Δευτέρα 14 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Το 11ο Athens Open Air Film Festival ξεκινά την Δευτέρα 14 Ιουνίου με Όσκαρ!

Ο Τόμας Βίντερμπεργκ της εμβληματικής «Οικογενειακής Γιορτής» ξανασυναντά τον Μαντς Μίκελσεν, οκτώ χρόνια μετά το «Κυνήγι», για να σερβίρει μία από τις καλύτερες και πιο παράδοξα feelgood ταινίες της σεζόν. Ή για την ακρίβεια, το ιδανικό κινηματογραφικό ανάλογο ενός κοκτέιλ-δυναμίτη φτιαγμένου από τα χέρια του κορυφαίου μπάρμαν, με το οποίο κατάφερε να μεθύσει την Ακαδημία και να κερδίσει επάξια το Όσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας.

Στο «Άσπρο Πάτο», ο διεθνούς φήμης Δανός σκηνοθέτης βρίσκει, άλλωστε, την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην αλκοολούχα ελαφρότητα εντός της οποίας επιπλέουν τέσσερις φίλοι καθηγητές Λυκείου καθώς αποφασίζουν να είναι διαρκώς σουρωμένοι, και στην πικράδα του υπαρξιακού αδιεξόδου που τους οδήγησε να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι αν έχει μεζούρα αλήθειας η αντισυμβατική υπόθεση γνωστού Νορβηγού ψυχιάτρου πως οι άνθρωποι είμαστε φτιαγμένοι να λειτουργούμε καλύτερα διατηρώντας ένα σταθερό ποσοστό αλκοόλ στο αίμα μας.

Απίθανος ο Μαντς Μίκελσεν στο ρόλο του οικογενειάρχη καθηγητή που κερδίζει πρόσκαιρα ευφορία και χαμένη αυτοπεποίθηση, διακινδυνεύοντας να χάσει εντελώς τον εαυτό του, σε ένα φιλμ που συνδυάζεται μοναδικά με καλή παρέα και αλκοόλ.

Η ταινία «Άσπρο Πάτο» του Τόμας Βίντερμπεργκ θα προβληθεί την Δευτέρα 14 Ιουνίου στις 21:15 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι - Είσοδος από οδό Ιάκχου), ενώ το βανάκι του Pepper 96.6 θα υποδέχεται μουσικά το κοινό!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ για την προσέλευση του κοινού

Προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία της δημόσιας υγείας και η ομαλή ροή των θεατών μας στις προβολές, σας ενημερώνουμε ότι:

- Η είσοδος στον χώρο προβολής θα πραγματοποιείται μόνο με ονομαστικά ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ τα οποία οι θεατές θα μπορούν να προμηθεύονται με ηλεκτρονική προκράτηση, τρεις ημέρες πριν από κάθε προβολή (η προκράτηση θα ανοίγει στις 12 το μεσημέρι) στο www.aoaff.gr.

- Κάθε θεατής θα δικαιούται ΜΟΝΟ ΕΝΑ δελτίο εισόδου, οπότε παρακαλούμε θερμά να φροντίσετε να έρθετε εγκαίρως μαζί με τους/τις συνοδούς σας σε περίπτωση που επιθυμείτε να καθίσετε κοντά.

- Θα τηρούνται αυστηρά οι αναγκαίες αποστάσεις μεταξύ των θεατών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα του 11ου Athens Open Air Film Festival στο άρθρο:
Μία αγκαλιά γεμάτη σινεμά! Το πρόγραμμα του 11ου Athens Open Air Film Festival.

Κατεβάστε το ωρολόγιο πρόγραμμα του 11ου Athens Open Air Film Festival.

Η ταινία «Άσπρο Πάτο» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες 1η Ιουλίου από την Rosebud.21