Από τον Έλτον στον Λόγκαν; Ο Τάρον Έτζερτον θα ήθελε να παίξει τον Wolverine - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:26
4/7

Από τον Έλτον στον Λόγκαν; Ο Τάρον Έτζερτον θα ήθελε να παίξει τον Wolverine

Καθώς οι X-Men κάποια στιγμή σίγουρα θα εισέλθουν στο κινηματογραφικό σύμπαν της Μάρβελ, οι φήμες, όπως συνηθίζουν, φουντώνουν για το ποιος θα ερμηνεύσει τον Wolverine.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Υποθέτοντας ότι ο Χιου Τζάκμαν δεν θα πειστεί να επανέλθει, καθώς το «Logan» έμοιαζε τελευταία λέξη πάνω στον χαρακτήρα από τον ηθοποιό, σιγοβράζει το ποιος θα είναι ο επόμενος Wolverine. Και ο Τάρον Έτζερτον αφήνει μια υποψηφιότητα στο τραπέζι, έστω ανεπίσημα - που πας και μπλέκεις ανθρωπέ μου, Χιου Τζάκμαν είναι αυτός.

Ο ηθοποιός μίλησε στους New York Times για τη νέα σειρά του στο Apple TV+, «Blackbird» και υπονόησε ότι ενδιαφέρεται. Και συνάντησε και τον Κέβιν Φάιγκι και την ομάδα της Marvel, χωρίς πάντως να επιβεβαιώσει τι συζητήθηκε. «Δεν νομίζω ότι είναι λάθος να το πω», λέει. «Θα το ήθελα πολύ βέβαια, αν και όχι δίχως ένα κάποιο άγχος καθώς ο Χιου είναι τόσο συνδεδεμένος με τον ρόλο που διερωτώμαι πόσο δύσκολο θα ήταν να το κάνει όποιος άλλος».

Οι δύο τους πάντως έχουν και μια κοινή συνεργασία, όχι και τόσο γνωστή παραδόξως, το «Eddie the Eagle» του 2015, που είναι μια ταινία για σκι, σάρωσε εκείνη τη χρονιά στην Μεγάλη Βρετανία (λογικό, μιλά για «εθνικό ήρωα» το έργο) και όπως και να έχει τελικά το πράγμα η ελπίδα ίσως και να μην διαψεύστηκε από τα μίτινγκ. Ο ίδιος λέει με νόημα: «Ευελπιστώ ότι θα παίξει η ιδέα και θα μου δώσουν μια ευκαιρία».

Για να δείτε.