Ούτε η Έμα Στόουν δεν ήξερε για τη συμμετοχή του Γκάρφιλντ στο «Spider-Man: No Way Home» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:09
18/1

Ούτε η Έμα Στόουν δεν ήξερε για τη συμμετοχή του Γκάρφιλντ στο «Spider-Man: No Way Home»

Τι ωραία που θα ήταν να βλέπαμε και την Γκουέν στο νέο κεφάλαιο του Spider-Man. Αλλά εδώ, άλλο είναι το θέμα μας.

Από τον Χρήστο Πολίτη

Δεν είναι πια spoiler, σε όλο τον κόσμο έχει συγκεντρώσει περισσότερο από 1.5 δισεκατομμύριο δολάρια και στην Ελλάδα έχει κόψει περί τα 430.000 εισιτήρια, ο Άντριου Γκάρφιλντ φόρεσε ξανά την στολή του Ανθρώπου-Αράχνη. Και το κράτησε κρυφό μέχρι το τέλος.

Εκείνο που είχε το περισσότερο ενδιαφέρον όταν γυριζόταν το «Spider-Man: No Way Home», ήταν αν θα έπαιρναν μέρος ο Άντριου Γκάρφιλντ και ο Τόμπι Μαγκουάιρ. Μαθαίναμε για την επιστροφή των «κακών», τους είδαμε και στα πρώτα τρέιλερ, αλλά για τους παλιούς Spider-Men ούτε λόγος. Ακόμα κι εκείνοι κρατούσαν το στόμα τους κλειστό.

Άντε σε μας να το δεχτούμε. Αλλά αγαπητέ μας Άντριου Γκάρφιλντ, όταν το κάνεις και στην Έμα Στόουν, ανεπίτρεπτο.

«Η Έμα μου έστελνε μυνήματα και με ρωτούσε αν θα είμαι στον καινούργιο Spider-Man. Και εγώ της απαντούσα οτι δεν ξέρω για ποιο πράγμα μου μιλάει. «Έλα σταμάτα, πες μου» μου απαντούσε. «Όχι δεν ξέρω», της ξαναέγραφα. Ήταν ξεκαρδιστικό».

Για την ιστορία, οι δυο τους ήταν ζευγάρι και στη ζωή, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των δυο ταινιών του «Amazing Spider-Man» και διατηρούν άριστη σχέση ακόμα και σήμερα.