Μόδα, προδοσία και φόνος στο τρέιλερ του «House of Gucci» του Ρίντλεϊ Σκοτ - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:16
29/10

Μόδα, προδοσία και φόνος στο τρέιλερ του «House of Gucci» του Ρίντλεϊ Σκοτ

Η δολοφονία του Μαουρίτσιο Γκούτσι το 1995 και η εμπλοκή της «Μαύρης Χήρας» Πατρίτσια Ρετζιάνι, αποτελεί το πατρόν της δεύτερης κινηματογραφικής εξόρμησης του Ρίντλεϊ Σκοτ για φέτος.

Από τον Πάνο Γκένα

Μετά την «Τελευταία Μονομαχία», που αδίκως δεν έφερε καλά αποτελέσματα στα ταμεία (διαβάστε τη γνώμη μας για την ταινία εδώ), ο Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει με μία στιλάτη συνάντηση αστέρων, έναν προβοκατόρικο ρόλο για τη Lady Gaga και έναν αγνώριστο (για άλλη μία φορά) Τζάρεντ Λέτο.

Το «House of Gucci» με τις γουστόζικες, ερμηνευτικές ραφές των Τζέρεμι Άιρονς, Αλ Πατσίνο, Άνταμ Ντράιβερ (με τον οποίο ο Σκοτ συνεργάστηκε και στην «Μονομαχία»), Τζάρεντ Λέτο, Τζακ Χιούστον και της βραβευμένης με Όσκαρ Τραγουδιού Lady Gaga, πιάνει τα εσωτερικά του οίκου των Gucci και έχει προκαλέσει ήδη πανικό στην οικογένεια.

Η ταινία εστιάζει σε ένα συγκεκριμένο και κομβικό γεγονός, τη δολοφονία του Μαουρίτσιο Γκούτσι το 1995 για την οποία κατηγορήθηκε δύο χρόνια αργότερα η σύζυγός του, Πατρίτσια Ρετζιάνι. Η Ρετζιάνι καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκισης ως ο άνθρωπος που κίνησε τα νήματα για τη δολοφονία και τελικά αποφυλακίστηκε το 2016. Με το ξεκίνημα του σκανδάλου, η ίδια πήρε το προσωνύμιο «Μαύρη Χήρα». Αξίζει να σημειώσουμε πως στα αρχικά σχέδια του Σκοτ, το μακρινό 2007, ο ρόλος προοριζόταν για την Αντζελίνα Τζολί.

Στο τρέιλερ που ισορροπεί κάπου ανάμεσα στο δράμα μυστηρίου και στην απενοχοποιημένη σαπουνόπερα, τις εντυπωσεις κερδίζουν η διασκεδαστική παρουσία της Lady Gaga με ιταλική προφορά (που φαίνεται να την προμοτάρουν για Α' Γυναικείο), η μεταμόρφωση του Λέτο στο ρόλο του Πάολο Γκούτσι και το απολαυστικό «Sweet Dreams» των Eurythmics.

Πριν ολοκληρώσει τα γυρίσματά του, το «House of Gucci» είχε ανάψει φωτιές στην οικογένεια, η οποία εξαπέλυσε απειλές για μηνύσεις, νιώθοντας «προσβεβλημένη» από τις πρώτες φωτογραφίες του καστ. Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο Άρχισαν τα όργανα! Η οικογένεια Gucci τα βάζει με την ταινία του Σκοτ προσβάλλοντας Αλ Πατσίνο και Τζάρεντ Λέτο.

Δείτε στην συνέχεια το τρέιλερ της ταινίας, που αναμένεται στις αίθουσες 25 Νοεμβρίου από την Tulip Entertainment.