Οι φανς θέλουν να δουν την Κρίστεν Στιούαρτ ως «Τζόκερ». Εκείνη; - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
1:38
21/10

Οι φανς θέλουν να δουν την Κρίστεν Στιούαρτ ως «Τζόκερ». Εκείνη;

Πάνε πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που χώρισαν οι κινηματογραφικοί -και οι προσωπικοί- δρόμοι της Κρίστεν Στιούαρτ και του Ρόμπερτ Πάτινσον, μια δεκαετία για την ακρίβεια, αλλά οι φανς επιμένουν να τους δουν μαζί. Και ο νέος «Batman» μοιάζει η κατάλληλη ευκαιρία. Ή μήπως όχι;

Από τον Χρήστο Πολίτη

Ολοκληρώνοντας την τετραλογία του «Λυκόφωτος», εκείνη έγινε η πρώτη μη Γαλλίδα που κέρδισε βραβείο Σεζάρ για την ερμηνεία της στα «Σύννεφα του Σιλς Μαρία» του Ολιβιέ Ασαγιάς, έγινε η κόρη της Τζούλιαν Μουρ στο οσκαρικό «Still Alice», πρωταγωνίστησε το «Cafe Society» του Γούντι Άλεν, έπαιξε την Τζιν Σίμπεργκ στο «Seberg» -που κανείς δεν είδε-, ετοιμάζεται για την πρώτη της οσκαρική υποψηφιότητα για το «Spencer» του Πάμπλο Λαραΐν και τέλειωσε τα γυρίσματα για το «Crimes of the Future» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ.

Από την άλλη, εκείνος πήρε αγκαζέ τον Κρόνενμπεργκ με το «Cosmopolis» και το «Maps to the Stars», συνεργάστηκε με τη Κλερ Ντενί στο «High Life», με τον Κρίστοφερ Νόλαν στο «Tenet», αλλά και με τον Ρόμπερτ Ίγκερς στον «Φάρο» δίπλα στον Γουίλεμ Νταφό, ενώ εντυπωσίασε στο «Good Time» των αδελφών Σαφντί. Φέτος, πρόλαβε και γύρισε το «The Batman» του Ματ Ριβς, τη νέα εκκολαπτόμενη τριλογία της Warner.

Εξαιρετική πορεία με επιλεκτικές συνεργασίες για τον καθένα τους. Ποιος ο λόγος να συναντηθούν, εκτός από την «ανάγκη» εκείνων που τους αγαπούν μαζί, από την εποχή της «Έκλειψης»;

Οι οποίοι φανς ξεσήκωσαν μια ιντερνετική καμπάνια που θέλει την Στιούαρτ ως Τζόκερ στη νέα ταινία «The Batman» δίπλα στον Πάτινσον. Χωρίς κανένα νόημα και λογική, η σκέψη αυτή έφτασε στα αυτιά της Στιούαρτ, η οποία μέσω του Variety απάντησε ορθά κοφτά πως «όχι μονάχα οχι, αλλά το μεγαλύτερο που έχω πει» και προέτρεψε να «κάνουμε κάτι καινούργιο».

«Αγαπώ την ενέργεια που κρύβεται πίσω από αυτή την ιδέα, αλλά ο ρόλος έχει πολλάκις παιχτεί και έχει παιχτεί εξαιρετικά» και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να παίξει «έναν τρομακτικό ήρωα».

Για την ιστορία, η νέα ταινία «The Batman» θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2022 με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, τον Κόλιν Φάρελ, την Ζόι Κράβιτς, τον Τον Τορτούρο, τον Πόλ Ντέινο και τον Τζέφρι Ράιτ, ενώ το «Spencer» του Πάμπλο Λαραΐν θα κάνει ίσως την έκπληξη στα φετινά Όσκαρ, με την ταινία να κάνει την πρεμιέρα του στις αρχές Νοέμβρη.