Τέταρτη συνεργασία της Μισέλ Γουίλιαμς με την Κέλι Ράιχαρντ στα σκαριά! - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:28
27/1

Τέταρτη συνεργασία της Μισέλ Γουίλιαμς με την Κέλι Ράιχαρντ στα σκαριά!

Ένα δημιουργικό δίδυμο σκηνοθέτιδας/πρωταγωνίστριας ξανά προς την καλλιτεχνική δόξα τραβά, με το ανακοινωθέν «Showing Up».

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Ανάμεσα στους φιλότεχνους του κινηματογράφου που παρακολουθούν ιστορικές συνεργασίες σε σειρά ταινιών, το δίδυμο των Μισέλ Γουίλιαμς και Κέλι Ράιχαρντ προσθέτει κάτι ιδιαίτερα σπάνιο σε αυτή την κλίμακα: Την θηλυκή συνεργασία σκηνοθέτη/ηθοποιού και μάλιστα τώρα για τέταρτη φορά. Οι προηγούμενες τρεις συνεργασίες ήταν τα «Γουέντι & Λούσι», το «Πέρασμα του Μικ» και το «Κάποιες Γυναίκες», όλα τους κριτικοί θρίαμβοι.

Τώρα η Ράιχαρντ, μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη της τα τελευταία 15 χρόνια, Τζοναθαν Ρέιμοντ, ετοιμάζουν το «Showing Up», το πορτρέτο μιας καλλιτέχνιδας «στην κόψη μιας βαθιάς αλλαγής στη ζωή της, ενώ ετοιμάζει μια έκθεση», όπως αναφέρεται. «Καθώς περιηγείται την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους της, ετοιμάζοντας την έκθεση, το χάος της ζωής της γίνεται έμπνευση μεγάλης τέχνης».

Το νέο της επικείμενης συνεργασίας αποκαλύφθηκε στο νέο επεισόδιο του podcast του Α24, σε μια κουβέντα ανάμεσα στην Ράιχαρντ και τον Κένεθ Λόνεργκαν (γιατί δεν κάνεις ταινία Κένεθ;), που περιείχε αναφορές στην πολιτική, τις ταινίες εποχής, το Όρεγκον, την δεύθυνση των ηθοποιών και πολλά άλλα.

Εδώ μπορείτε να βρείτε την προαναφερθείσα συζήτηση, ενώ πιο κάτω υπάρχει μία παλαιότερη της ηθοποιού με την σκηνοθέτιδα.