Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ κυκλοφορεί με το...πτώμα του! - cinemagazine.gr
12:33
8/6

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ κυκλοφορεί με το...πτώμα του!

To «Swiss Army Man», με τον Πολ Ντέινο («Θα Χυθεί Αίμα», «Prisoners», «Νιότη») και τον Ντάνιελ Ράντκλιφ (τον γνωστό μας Χάρι Πότερ) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, είναι μια παράξενη δραμεντί για έναν απομονωμένο άνδρα και το πτώμα που ενδέχεται να αποτελεί το κλειδί για τη σωτηρία του.

Από τον Γιάννη Σμοΐλη

Η A24 «τσίμπησε» τη συγκεκριμένη φιλμική παραξενιά στο φεστιβάλ του Σάντανς όπου πρωτοπροβλήθηκε και την ετοιμάζει για κυκλοφορία, φέτος το καλοκαίρι. Οι φήμες που θέλουν τον κόσμο να αποχωρεί από την πρεμιέρα, απηυδισμένος από τα αστεία για ένα νεκρό σώμα που «αερίζεται», δημιουργούν απορίες για το τι είναι τελικά αυτό το «Swiss Army Man».

Πρόκειται σίγουρα για μια ταινία ακραία παράξενη και άξεστη, και δεν πρέπει να μας προκαλεί καμιά εντύπωση το γεγονός ότι δίχασε το κοινό του Σάντανς. Κάποιοι το προσπέρασαν ως μία από τις χειρότερες ταινίες του φεστιβάλ, ενώ άλλοι το συγκαταλέγουν ανάμεσα στις καλύτερες.

Αρκετοί πάντως, μιλούν ήδη για μια εντυπωσιακή ερμηνεία από τον Ράντκλιφ, στον ρόλο του νεκρού Μάνυ, που πετυχαίνει να δείχνει ιδιαίτερα πιστευτός, τόσο ως πεθαμένος, όσο και ως… απέθαντος. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την walking dead βόλτα του Ράντκλιφ με το...πτώμα του.

Αυτό το μακάβριο buddy movie των Ντάνιελ Κουάν και Ντάνιελ Σάινερτ, καταφθάνει στις αίθουσες στις 17 Ιουνίου. Σε λίγο, λοιπόν, θα μπορέσουμε να διαπιστώσουμε αν είναι πραγματικά πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα ή απλώς ένα κακόγουστο φιλμικό αστείο.