Οι «Τα Πάντα Όλα» Ντάνιελς θα έχουν νέα ταινία το 2026 - νεα || cinemagazine.gr
9:07
1/3

Οι «Τα Πάντα Όλα» Ντάνιελς θα έχουν νέα ταινία το 2026

Το «καυτό» μετά τα 7 Όσκαρ και την σχετική εμπορική επιτυχία της ταινίας του δίδυμο, υπέγραψε πρόσφατα «first look» συμφωνία με την Universal.  

Από τον Ηλία Δημόπουλο

First look συμφωνία με κάποιον είναι, χονδρικά μιλώντας, όταν δίνεις σε αυτόν τον κάποιον την δυνατότητα να επενδύσει (καθ΄οιονδήποτε τρόπο) σε ένα σχέδιο βλέποντάς το κι αποφασίζοντας πρώτος. Όπερ σημαίνει στην περίπτωσή μας η Universal δίνει στους Ντάνιελς την δυνατότητα να δουν πρώτοι ένα υλικό που ενδεχομένως θα θέλουν να γυρίσουν οι ίδιοι - ή να εμπλακούν παραγωγικά.

Στην βιομηχανία αυτό σημαίνει εμπιστοσύνη. Και η Universal την δείχνει για το δίδυμο που έκανε μια ταινία που απέφερε περί τα 110 εκατομμύρια δολάρια στους χαλεπούς καιρούς της πανδημίας και συνέβαλε με τον τρόπο της να επανέλθει κάπως το σινεμά (και η αίθουσα) στην συζήτηση. Το ότι η ταινία πήρε και 7 Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και το Καλύτερης Ταινίας, δεν έβλαψε την θέση τους για το στούντιο. 

Τώρα έχουμε την είδηση ότι η επόμενη ταινία του διδύμου θα βγει στις 12 Ιουνίου του 2026. Δεν είναι γνωστό τίποτα, ούτε τίτλος, ούτε τι θα είναι, ούτε ποιοι θα παίζουν.

Το «Τα Πάντα Όλα» στηρίχθηκε από την Α24 και έκανε τον βόμβο του - και ακόμα έχει τους λάτρεις του. Ωστόσο οι φίλοι Ντάνιελ Κουάν και Ντάνιελ Σάινερτ δεν εμφανίστηκαν στον κόσμο του θεάματος με αυτό. Προηγήθηκε ένας «δρόμος προς τη δόξα» με μουσικό βίντεο και μετά με το «Swiss Army Man», με Πολ Ντέινο και Ντάνιελ Ράντκλιφ, που είχε πάρει το 2016 Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Σάντανς.

Η Ντόνα Λάνγκλεϊ, επικεφαλής της Universal, επαινεί το ντουέτο ως «δημιουργούς που έχουν εξελίξει την τέχνη τους με διακριτό όραμα και μοναδική φωνή που δεν μοιάζει με κανέναν. Με μόνο δύο ταινίες στη ζώνη τους μόλις έξυσαν την επιφάνεια του τι μπορούν να κάνουν. Και είμαστε ευγνώμονες που διάλεξαν εμάς για το ταξίδι τους», λέει η διορατική Ντόνα Λάνγκλεϊ.