:) :): Τρέιλερ για το σίκουελ του «Smile» - νεα || cinemagazine.gr
11:21
19/6

:) :): Τρέιλερ για το σίκουελ του «Smile»

Ο Πάρκερ Φιν, δημιουργός της πρώτης ταινίας και μεγάλης επιτυχίας του 2022, επιστρέφει και απ' ότι φαίνεται είναι για καλό.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Ήρθε πριν από μόλις δύο χρόνια, προορίστηκε για πλατφόρμα αλλά μετά από εξαιρετικά δοκιμαστικά με κόσμο αποφασίστηκε να βγει στις αίθουσες, απέφερε κοντά στα 220 εκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο. Ακόμα καλύτερα, ήταν ενδιαφέρον. Με σύλληψη που μπορεί να στηρίξει πραγματεία και οπτική αντιμετώπιση ίσως όχι μεγαλειώδους πρωτοτυπίας αλλά αποτελεσματικής ανατριχίλας, η ταινία του Πάρκερ Φιν ταρακούνησε λίγο τα νερά. Και τώρα, διόλου πρωτότυπα, έχει σίκουελ.

Όμως το τρέιλερ δείχνει να κουβαλά καλά νέα. Ο κόσμος που είναι τοποθετημένο (αυτός μιας οικουμενικής ποπ σταρ) είναι αρμόζων, οι σκηνές παίζουν όσο πρέπει την τρέλα του παγωμένου γέλιου και την αναστροφή της εγκαρδιότητας, ενώ υπάρχουν μέσα σκηνές που ίσως αποδείξουν ότι ο Φιν στο ενδιάμεσο βρήκε και τα visuals και τις ιδέες να στηρίξει την ευρηματική πρώτη ύλη του. 

Πρωταγωνιστεί η Ναόμι Σκοτ, δίπλα της οι Ρόζμαρι ΝτεΓουίτ, Κάιλ Γκόλνερ, Λούκας Κέιτζ, Πίτερ Τζάκομπσον, Ραούλ Καστίγιο, Ρόμπερτ Σαλέρνο και κάμποσοι άλλοι φερέλπιδες ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις. 

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη ταινία στηρίχθηκε σε μικρού μήκους του σκηνοθέτη, «Laura Hasn't Slept», που είχε βραβευθεί στο φεστιβάλ South by Southwest, το 2020, με Ειδική Αναγνώριση της Επιτροπής. 

Ιδού το τρέιλερ: