Τρέιλερ: Τζούλια Ρόμπερτς και Τζορτζ Κλούνεϊ ξανά μαζί για το «Ticket to Paradise» - νεα || cinemagazine.gr
8:15
30/6

Τρέιλερ: Τζούλια Ρόμπερτς και Τζορτζ Κλούνεϊ ξανά μαζί για το «Ticket to Paradise»

Μια ρομαντική κομεντί θα στεγάσει τους καλούς φίλους, που έχουν κινηματογραφικό παρελθόν από τα «Ocean's» και το «Παιχνίδι του Χρήματος» (που όλοι ξέρουμε πως με το δίκιο σας είχατε ήδη ξεχάσει).

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Το ζευγάρι θα υποδυθεί ένα διαζευγμένο ζευγάρι που συνταξιδεύουν στο Μπαλί για να αποτρέψουν την κόρη τους από το να παντρευτεί. Το σενάριο υπογράφει ο Τεντ Μέλφι («Hidden Figures») και την σκηνοθεσία o Ολ Πάρκερ για λογαριασμό της Universal και της Working Title του Κλούνεϊ.

Οι ηθοποιοί ξαναβρέθηκαν μαζί ασφαλώς στα πρώτα δύο μέρη της τριλογίας του «Ocean's 11», αλλά συναντήθηκαν και στο «Παιχνίδι του Χρήματος» του 2016, που ήταν μια συμπαθούς έμπνευσης προσπάθεια σε σκηνοθεσία της Τζόντι Φόστερ, που δεν μπόρεσε να ξεφύγει ποτέ από την μετριότητα του άνευρου σε όλα έργου.

Πράγμα που ελπίζεις να μην συμβεί και εδώ, παρότι η κεντρική ιδέα μοιάζει ανάμεσα στο ντεμοντέ και στο αρχαϊκό. Άλλωστε με καλούς διαλόγους, ευφυή σκηνοθεσία και σωστό ζευγάρι (αυτό το έχουμε), μια ρομαντική κομεντί ανασταίνεται (καθώς πρακτικά νεκρή σαν είδος εδώ και χρόνια) και κατακτά τον χώρο της. Που εδώ, παραδόξως, θα πρέπει να απευθυνθεί σε ένα ηλικιακό κοινό πλήρως ασυνήθιστο, αφού και οι δύο σταρ βρίσκονται στα προχωρημένα πρώτα -ήντα τους.

Ομολογουμένως αυτό είναι μια ένεση φρεσκάδας πάντως...