Ακατάλληλο τρέιλερ «Wrath of Man»: Ένας «οργισμένος» Τζέισον Στέιθαμ για λογαριασμό του Γκάι Ρίτσι - νεα || cinemagazine.gr
11:46
30/4

Ακατάλληλο τρέιλερ «Wrath of Man»: Ένας «οργισμένος» Τζέισον Στέιθαμ για λογαριασμό του Γκάι Ρίτσι

Οι παλιόφιλοι Γκάρι Ρίτσι και Τζέισον Στέιθαμ επιστρέφουν κινηματογραφικά με κατασκοπικό θρίλερ, γαλλικής καταγωγής.

Από τον Πάνο Γκένα

Τζέισον Στέιθαμ και Γκάι Ρίτσι επιστρέφουν με οργανωμένο «κινηματογραφικό» έγκλημα, ληστείες, προδοσίες και απώλειες.

Συνεργάτες ήδη από το 1998, όταν ο Ρίτσι εμπιστεύτηκε στον Στέιθαμ έναν από τους πρώτους κινηματογραφικούς του ρόλους στις «Δυο Καπνισμένες Κάνες», το ντουέτο επανέρχεται στην τέταρτη κοινή τους δουλειά μετά τα «Snatch» του 2000 και «Revolver» του 2005, με το κατασκοπικό θρίλερ «Wrath of Man».

Δείτε στο τέλος του άρθρου το πρώτο, αλλά και το νέο (ακατάλληλο) τρέιλερ της ταινίας.

Βασισμένο στο γαλλικό φιλμ «Η Χρηματαποστολή» (Le Convoyeur, 2004) του Νικολά Μπουκρίφ με πρωταγωνιστές τους Ζαν Ντιζαρντέν και Αλμπέρ Ντουποντέλ, το «Wrath of Man» ακουλουθεί τον μυστηριώδη H, υπάλληλο μιας εταιρείας που αναλαμβάνει χρηματαποστολές εκατομμυρίων δολαρίων εβδομαδιαίως. Μέσα από αναχρονισμούς στην κινηματογραφική αφήγηση και υιοθετώντας τις διαφορετικές οπτικές των χαρακτήρων, ο Ρίτσι υπόσχεται μία ψυχαγωγική προσθήκη στο είδος της περιπέτειας κατασκοπίας, όπως είχε κάνει με (ρετρό) επιτυχία στο «Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E.».

Συμπρωταγωνιστής του Στέιθαμ είναι ο Τζος Χάρτνετ (παράλληλα ο Ρίτσι ετοιμάζει και το «Five Eyes» με τους Στέιθαμ - Χάρτνετ) και οι Σκοτ Ίστγουντ, Τζέφρι Ντόνοβαν, Χολτ ΜακΚάλανι συμπληρώνουν το καστ.

Η ταινία αναμένεται - καλώς εχόντων των πραγμάτων - να κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαΐου.