Οι καλύτερες ατάκες από το γεύμα των υποψήφιων για Όσκαρ

2013-02-05 09:47:06
Από τη Χριστίνα Λιάπη

Τιμώντας την σχετική ετήσια παράδοση, λίγες εβδομάδες πριν από τα Όσκαρ, η πλειοψηφία των υποψήφιων για Όσκαρ καλλιτεχνών συγκεντρώθηκε για το γεύμα των υποψηφίων, χθες στο Λος Άντζελες.

Τιμώντας την σχετική ετήσια παράδοση, η πλειοψηφία των υποψήφιων για Όσκαρ καλλιτεχνών συγκεντρώθηκαν για το, καθιερωμένο τα τελεταία 30 χρόνια, γεύμα, χθες στο Λος Άντζελες. Πέρα από μια αφορμή για ακόμη ένα γύρο φωτογραφιών και δηλώσεων, το γεύμα είναι μια ευκαιρία για τους 160 περίπου παρευρισκόμενους υποψήφιους να βρεθούν σε ένα χαλαρό, ανεπίσημο κλίμα και να συνομιλήσουν χωρίς να έχουν το άγχος της βραδιάς και της ανακοίνωσης των νικητών.

Δείτε και διαβάστε παρακάτω μερικές από τις δηλώσεις των υποψηφίων:

Τζέσικα Τσαστέιν («Zero Dark Thirty»), για τη βραδιά των Όσκαρ

«Τα περισσότερα κοριτσάκια ονειρεύονται το νυφικό τους, αλλά εγώ πάντα ονειρευόμουν το φόρεμά μου για τα Όσκαρ. Αυτή την εποχή του χρόνου, αρχίζεις να το αισθάνεσαι σαν αγώνα ταχύτητας. Αλλά η ηθοποιία είναι διαφορετικό άθλημα από το τένις. Εγώ αισθάνομαι σαν να έχω κερδίσει ήδη, δεν θέλω να το χάσω το πώς είναι να είμαι στη βιομηχανία και να είμαι υποψήφια.»

Μπεν Άφλεκ («Επιχείρηση: Argo»)

«Έχω δουλέψει σε ταινίες για τις οποίες δεν έχω τίποτα να πω μετά από δεκαπέντε δευτερόλεπτα...»

Δείτε περισσότερα:

Ντένζελ Γουάσινγκτον («Πτήση»), για το πρώτο του Όσκαρ

«Την πρώτη φορά που κέρδισα, η κόρη μου ζωγράφισε μια εικόνα με το αγαλματάκι και έγραψε από κάτω “Είσαι το Όσκαρ μου. Επίσης, δεν συμπαθώ τον Κέβιν Σπέισι”. Το έχω ακόμη στο δωμάτιό μου. Είναι μια πολύ όμορφη ανάμνηση.»

Τζένιφερ Λόρενς («Οδηγός Αισιοδοξίας»)

«Όλοι στην οικογένειά μου θα μεθύσουν και θα περάσουν τέλεια!»

Δείτε περισσότερα:

Έιμι Άνταμς («The Master»), για τους συνδαιτημόνες της

«Αυτή η συνέντευξη διέκοψε το φλερτ μου με τον Κρίστοφ Βαλτς και τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Είναι και οι δύο τόσο ανοιχτοί, θα είναι ένα καλό γεύμα για μένα.[ακούγοντας το τραγούδι της Πάτι Σμιθ στα ηχεία]. Μόλις άρχισαν να παίζουν το “Because the Night Belongs to Lovers”! Αυτό θα είναι το θέμα του σημερινού γεύματος. Είναι η τέταρτη φορά μου οπότε ευτυχώς μπορώ να αρχίσω να το διασκεδάζω.»

Χιου Τζάκμαν («Οι Άθλιοι»)

«Κατέβασα όλες τις εκδοχές των "Αθλίων"... και δεν τις είδα ποτέ!»

Δείτε περισσότερα:

Τιμ Μπάρτον («Frankenweenie»), για το νάρθηκα που φορούσε

«Μακάρι να είχα μια ενδιαφέρουσα ιστορία [για το δεμένο μου χέρι]. Γλίστρησα και έπεσα σε δρόμο του Λονδίνου, και έχω μια μεταλική πλακέτα. Είμαι εν μέρει βιονικός άνδρας. Πονάει αρκετά αλλά δεν ζητάω να με ψηφίσουν από οίκτο!»

Μπράντλεϊ Κούπερ («Οδηγός Αισιοδοξίας»)

«Ξέρω ότι δεν είμαι εδώ για το "The Hangover"!»

Ρόμπερτ Ντε Νίρο («Οδηγός Αισιοδοξίας»)

«Μου αρέσει να δουλεύω με νέους ηθοποιούς. Δεν θα προσφερθώ ποτέ εγώ, αλλά αν μου ζητούν συμβουλές, είμαι πάντα χαρούμενος να τους τις δώσω. Μου αρέσει αυτό.»

Έλεν Χαντ, αστειευόμενη για την (ατέρμονη) συζήτηση γύρω από τις γυμνές σκηνές της στο «Μαθήματα Ενηλικίωσης»

«Η ταινία προκαλεί ενδιαφέρουσες συζητήσεις, και όχι για όλους τους προφανείς γυμνούς λόγους! Αγγίζει τους θεατές και προκαλεί συζητήσεις.»

Αν Χάθαγουεϊ («Οι Άθλιοι»)

«Ήταν το Superbowl - δεν μπορούσα να σκέφτομαι για φορέματα όταν είχα τόσο υπέροχο τηγανητό φαγητό γύρω μου!»

Νιλ Μέρον και Κρεγκ Ζέιντον, παραγωγός της τελετής 

«Αγαπάμε τον Σεθ [ΜακΦάρλαν, τον οικοδεσπότη της τελετής] και αισθανόμαστε άνετα με το χιούμορ του. Δεν θα μας εκπλήξει κάτι, εργαζόμαστε ομαδικά. […] Παρακολουθήσαμε όλες τις παλιότερες τελετές και βρήκαμε σημεία που μπορούμε να κόψουμε χρονικά. Τριάντα δευτερόλεπτα εδώ κι εκεί, που όμως τελικά αθροίζονται και βγάζουν μερικά λεπτά χαμένα.»

  • Όσκαρ: Καλύτερη ταινία η «Επιχείρηση: Argo» - Ο Ντάνιελ ντέι Λιούις σήκωσε το τρίτο!

    Ο Μπεν Άφλεκ κατάφερε να δει τελικά την ταινία του να αποσπά τη μεγαλύτερη διάκριση της Ακαδημίας, το όσκαρ καλύτερης ταινίας, χωρίς βραβείο για τον ίδιο στην καρέκλα του σκηνοθέτη. [...]

  • Εφιάλτης στο δρόμο για τα Όσκαρ...

    Σε μια όχι και τόσο ζωντανή μετάδοση, η αιμοδιψής κόμισσα Μπατόρι αναλαμβάνει να παρουσιάσει για μια ακόμα φορά τις εμφανίσεις που μας στράβωσαν με τη λάμψη τους στην 85η τελετή των [...]

  • Το cinemag στα Όσκαρ!

    Η αντίστροφη μέτρηση για τα Όσκαρ ξεκίνησε. Το βράδυ της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου, η ομάδα του cinemagazine.gr θα ξενυχτήσει όπως κάθε χρόνο, μεταφέροντας τον παλμό της τελετής απονομής των [...]

  • O Γιοακίν Φίνιξ πνίγεται για να σώσει τα ψάρια

    Ο Γιοακίν Φίνιξ επιστρατεύει την υποκριτική του για ένα υποβρύχιο διαφημιστικό σποτ, που γυρίζει για λογαριασμό της γνωστής φιλοζωικής οργάνωσης PETA, με την επιμέλεια του διακεκριμένου [...]

  • Η Τζέσικα Τσάστεϊν εξηγεί γιατί δε μισεί τη Τζένιφερ Λόρενς

    Τα Όσκαρ πλησιάζουν, ο ανταγωνισμός φουντώνει, αλλά καμιά φορά οι φήμες για τα μαχαιρώματα των υποψηφίων το παρακάνουν. Φέτος δύο όμορφες πρωταγωνίστριες, υποψήφιες για Όσκαρ πρώτου [...]

  • Η πιο εντυπωσιακή αφίσα των Όσκαρ

    Σε μία αφίσα έκλεισε τα 85 χρόνια των βραβείων Όσκαρ ο γνωστός γραφίστας Όλι Μος, ο οποίος σχεδίασε ένα αγαλματίδιο για καθεμιά από τις ταινίες που κέρδισαν το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας [...]

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ