Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ Κατοικίδια - ταινιες , παιζονται τωρα || cinemagazine.gr

Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ Κατοικίδια

DC League of Super-Pets

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2022
    ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΗΠΑ
    ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζάρεντ Στερν, Σαμ Λεβίν
    ΣΕΝΑΡΙΟ: Τζάρεντ Στερν, Τζον Γουίτινγκτον
    ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ: Γιάννης Στεφόπουλος, Άννα Κουτσαφτίκη, Αποστόλης Ψυχράμης, Χρήστος Πλαΐνης, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Άντρια Ράπτη, Φώτης Πετρίδης
    ΜΟΥΣΙΚΗ: Στιβ Τζαμπλόνσκι
    ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 106' ΔΙΑΝΟΜΗ: Tanweer
    Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ Κατοικίδια

Ήρθε η ώρα να συνδυαστούν σε μία απολαυστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων δύο ακαταμάχητα στοιχεία: τα κατοικίδια και οι ήρωες της DC!

Ο Κρύπτο, ο Σούπερ-Σκύλος, είναι αχώριστος φίλος με τον Σούπερμαν. Μοιράζονται τις ίδιες υπερδυνάμεις και μάχονται πλάι-πλάι ενάντια στο έγκλημα στην πολύπαθη Μητρόπολη. Όταν ο Σούπερμαν και η Τζάστις Λιγκ πέφτουν θύματα απαγωγής, ο Κρύπτο πρέπει να πείσει μία αγέλη αδέσποτων – το κυνηγόσκυλο Έις, την τροφαντή γουρουνίτσα Πί-Μπι, τη χελώνα Μέρτον και τον σκίουρο Τσιπ- να επιστρατεύσουν τις νεοαποκτηθείσες υπερδυνάμεις τους για να τον βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη αποστολή διάσωσης των σούπερ ηρώων.

Στη «DC Λεγεώνα από τα σούπερ-κατοικίδια», το αστείρευτο χιούμορ και οι πιο απίθανες καταστάσεις φέρνουν κοντά τα πιο δυνατά, ηρωικά ζωάκια της θρυλικής Μητρόπολης με τους σούπερ ήρωες! Μόνο που αυτή τη φορά είναι τα τετράποδα που θα σώσουν την κατάσταση και θα εξαπολύσουν τις δυνάμεις τους για το καλό όλων. Πέρα από την καταιγιστική δράση και το θέαμα που προσφέρει, η ταινία μιλάει για τη σημασία της φιλίας και της οικογένειας για να τονίσει ότι η πιο σημαντική υπερδύναμη είναι να είσαι ο εαυτός σου. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Τζάρεντ Στερν που έχει συνυπογράψει το σενάριο για την ξεκαρδιστική Ταινία LEGO Batman.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ Κατοικίδια
  • Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ Κατοικίδια