Μια βραδιά αφιερωμένη στην Ιουλία Σταυρίδου από το 11ο AOAFF και την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
13:35
12/7

Μια βραδιά αφιερωμένη στην Ιουλία Σταυρίδου από το 11ο AOAFF και την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου

Μια βραδιά αφιερωμένη στην Ιουλία Σταυρίδου από το 11ο AOAFF και την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου

Το 11ο Athens Open Air Film Festival σε συνεργασία με την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου παρουσίασαν το «Δι' Aσήμαντον Aφορμήν» του Τάσου Ψαρρά σε μία σπάνια προβολή, στη μνήμη της σκηνογράφου - ενδυματολόγου Ιουλίας Σταυρίδου.

Από το cinemagazine.gr

 

Το 11ο Athens Open Air Film Festival τίμησε την ενδυματολόγο και σκηνογράφο Ιουλία Σταυρίδου, σε συνεργασία με την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου και την προβολή της ταινίας «Δι' Ασήμαντον Αφορμήν» του Τάσου Ψαρρά, που βρέθηκε στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος για να προλογίσει την ταινία, μαζί με τον Γιώργο Τσεμπεροπουλο, Πρόεδρο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. 

Ευχαριστούμε το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου για την παραχώρηση της κόπιας, τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων για την συνδιοργάνωση, την Fischer Beer που δρόσισε την βραδιά και την Aegean Airlines. 

Επόμενος σταθμός της καλοκαιρινής κινηματογραφικής γιορτής του 11ου Athens Open Air Film Festival, η σημερινή επετειακή προβολή της ταινία «Φαργκο» των αδερφών Κοέν στο Σινέ Φλερύ: bit.ly/3hy7hpE