12ο AOAFF: To διορατικό «Zabriskie Point» του Μικελάντζελο Αντονιόνι στον Κήπο της Ιταλικής Πρεσβείας - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
17:10
28/6

12ο AOAFF: To διορατικό «Zabriskie Point» του Μικελάντζελο Αντονιόνι στον Κήπο της Ιταλικής Πρεσβείας

12ο AOAFF: To διορατικό «Zabriskie Point» του Μικελάντζελο Αντονιόνι στον Κήπο της Ιταλικής Πρεσβείας

Το αριστούργημα του Μικελάντζελο Αντονιόνι «Zabriskie Point» προβλήθηκε χτες, στον πανέμορφο και δροσερό κήπο της Ιταλικής Πρεσβείας σε μια ειδυλλιακή προβολή!

Eυχαριστούμε θερμά την Ambasciata d'Italia ad Atene για την υπέροχη φιλοξενία, την Πρέσβειρα της Ιταλίας στην Ελλάδα, κα Patrizia Falcinelli και την Επιτετραμμενη του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου, Σύμβουλο Πρεσβείας Α', κα Susanna Schlein, που καλωσόρισαν το κοινό και υποστήριξαν την προβολή. Την ταινία προλόγισε ο Νεκτάριος Σάκκας, Προγραμματιστής του Φεστιβάλ. 

Τέλος, ευχαριστούμε πολύ και πάντα όλ@ τ@ θεατές που μας στηρίξατε με την παρουσία σας, σε μια ακόμη κατάμεστη κινηματογραφική βραδιά!

Επόμενη κινηματογραφική βουτιά, την Τετάρτη 29 Ιουνίου στη Ρωμαϊκή Αγορά, όπου οι «Μοντέρνοι Καιροί» του #charliechaplin θα προβληθούν συνοδεία ζωντανής ηλεκτρονικής μουσικής από τον βραβευμένο συνθέτη και sound artist, Jeph Vanger!

🔸 Σε συνδιοργάνωση με: Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων 
🔹 Μέγας Χορηγός: Nova   
🔸 Χορηγοί: Fischer Beer Aegean Airlines 

#aoaff #AthensOpenAirFilmFestival #summerscreenings #openaircinema #Opanda #FischerBeer #novacinema #aegeanairlines #zabriskiepoint #michelangeloantonioni