25 χρόνια μετά, το «Φάργκο» των αδερφών Κοέν κάνει στάση στο 11ο Athens Open Air Film Festival και στο Σινέ Φλερύ - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
14:28
14/7

25 χρόνια μετά, το «Φάργκο» των αδερφών Κοέν κάνει στάση στο 11ο Athens Open Air Film Festival και στο Σινέ Φλερύ

25 χρόνια μετά, το «Φάργκο» των αδερφών Κοέν κάνει στάση στο 11ο Athens Open Air Film Festival και στο Σινέ Φλερύ

Το «παγωμένο» αριστούργημα που όρισε τη δεκαετία του '90, εμπλούτισε το πρόγραμμα του 11ου Athens Open Air Film Festival με μια ειδική επετειακή προβολή στο Σινέ Φλερύ, στην Καλλιθέα. 

Από το cinemagazine.gr

Η αστυνομική περιπέτεια που χάρισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου στην Φράνσις Μακ Ντόρμαντ και στέκει ακόμα αγέρωχη 25 χρόνια μετά άνοιξε αυτή την εβδομάδα των προβολών του 11ου Athens Open Air Film Festival.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη με την επετειακή προβολή των 60 χρόνων του «Εφημέριου» του Ζαν-Πιερ Μελβίλ με τον Ζαν Πολ Μπελμοντό, με αφορμή την εθνική εορτή της Γαλλίας στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος.

Ευχαριστούμε τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων για την συνδιοργάνωση και του φετινού 11ου Athens Open Air Film Festival.

Μείνετε συντονισμένοι για τις λεπτομέρειες των επόμενων προβολών στην Αθήνα και ενημερωθείτε εδώ για τη διοργάνωση στην Ελευσίνα από τις 23 μέχρι και τις 26 Ιουλίου.