Ο βραβευμένος designer και εικονογράφος Όλι Γκιμπς, πιστός σε μία ξεχωριστή, δημιουργική παράδοση, σχεδιάζει και φέτος μοναδικά αγαλματίδια Όσκαρ με έμπνευση τις υποψηφιότητες Καλύτερης Ταινίας.
Εδώ και οχτώ χρόνια ο Όλι Γκιμπς έχει ένα σινεφίλ, προσωπικό πρότζεκτ: την εικονογράφηση του πιο επιθυμητού κινηματογραφικού βραβείου με έμπνευση τις ετήσιες υποψηφιότητες στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας.
Για άλλη μία χρονιά λοιπόν, έβαλε κάτω κοστούμια, ιδέες και χαρακτηριστικά στοιχεία των υποψήφιων ταινιών και παρέδωσε οχτώ ξεχωριστά Όσκαρ που... αξίζουν το δικό τους βραβείο!
Μπορείτε να δείτε προηγούμενες δουλειές του εδώ: https://www.ollygibbs.com/best-picture-nominations
Στην αφίσα που περιλαμβάνει και τα οχτώ αγαλματίδια οι ταινίες είναι οι: Nomadland, Δίκη των 7 του Σικάγου, Judas and the Black Mesiah, Ο Πατέρας, Sound of Metal, Μανκ, Μινάρι και Promising Young Woman.
Μείνετε συντονισμένοι στο cinemagazine.gr για την κάλυψη των φετινών βραβείων Όσκαρ με καθημερινά θέματα, νέα, αφιερώματα και προβλέψεις!
1 | ΘΕΜΑΤΑ[Κριτική] Το «Wake up Dead Man» είναι το καλύτερο μυστήριο του Μπενουά Μπλανκ |
2 | ΘΕΜΑΤΑ«Είμαι στα στέκια με βαμπίρς και με φαντάσματα»: Το αποτύπωμα του Γιάννη Οικονομίδη στην ποπ κουλτούρα |
3 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΛεονάρντο ΝτιΚάπριο: Ναι στο «Heat 2», όχι στο σίκουελ του «Κάποτε στο Χόλιγουντ» |
4 | ΘΕΜΑΤΑΜε ποια σειρά να δει κανείς τις ταινίες του MCU; |
5 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΤι να δω το Σαββατοκύριακο; Το ΣΙΝΕΜΑ προτείνει 3 ταινίες και 1 σειρά |