Μόδα «εσωτερικών» χώρων: Το κόκκινο χαλί των Βραβείων του Σωματείου Ηθοποιών 2021 - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
13:13
5/4

Μόδα «εσωτερικών» χώρων: Το κόκκινο χαλί των Βραβείων του Σωματείου Ηθοποιών 2021

Μόδα «εσωτερικών» χώρων: Το κόκκινο χαλί των Βραβείων του Σωματείου Ηθοποιών 2021

Μπορεί η πανδημία να έκοψε τις βόλτες στο κόκκινο χαλί, οι σταρ του Χόλιγουντ όμως βρίσκουν τον τρόπο να γεφυρώσουν την απόσταση με «λάμψη»!

Από το cinemagazine.gr

 

Λίγες εβδομάδες μετά τις casual εμφανίσεις των Χρυσών Σφαιρών (με τις Prada πυτζάμες της Τζόντι Φόστερ και το φούτερ του Τζέισον Σουντέκις να ξεχωρίζουν), οι ηθοποιοί πήραν το μήνυμα της Ακαδημίας που απαγόρευσε τα τζιν και έκανα λαμπερή πρόβα υψηλής ραπτικής στα Βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών.

Louis Vuitton για τους βραβευμένους Βαϊόλα Ντέιβις και Ντάνιελ Καλούγια, Gucci για την πάντα στυλάτη Ελ Φάνινγκ και τον ανατρεπτικό Τζάρεντ Λέτο, ανοιξιάτικο Giorgio Armani για την Νικόλ - βασίλισσα του κόκκινου χαλιού - Κίντμαν, Prada για τις βρετανίδες Κάρεϊ Μάλιγκαν και Έμα Κόριν, κατακόκκινες Γκλεν Κλόουζ (Oscar de la Renta) και Τζίλιαν Άντερσον (Dolce & Gabbana), ήταν μερικές από τις εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις και «χρυσοπασπάλισαν» με χολιγουντιανή ψευδαίσθηση την δύσκολη, παγκόσμια συνθήκη.

Δείτε στο gallery τις εμφανίσεις και διαβάστε εδώ αναλυτικά τους/τις νικητές/-τριες των Βραβείων του Σωματείου Ηθοποιών.