ΚΑΝΝΕΣ 2007 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τελευταίο trailer για το «Twilight»

2008-10-10 17:37:25

Τελευταίο trailer για το «Twilight»




Το «Twilight» έρχεται στις 4 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα και βλέποντας το τελικό trailer (που φέρνουμε σήμερα στο site), δεν πειστήκαμε ιδιαίτερα για τη βαμπιρική του ατμόσφαιρα.

Το «Λυκόφως», όπως μεταφράστηκε στα ελληνικά το βιβλίο της Στέφανι Μέγιερ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πλατύπους, είναι ένα μυθιστόρημα που έχει καταφέρει να φτιάξει ένα ανυπέρβλητο hype. Μετά τα οκτώ εκατομμύρια πωλήσεις στην Αμερική, οι βαμπιρικές του σελίδες «ρουφήχτηκαν» από του έφηβους της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας και το τρίτο βιβλίο της Twilight σειράς κατάφερε να κλέψει την μπέρτα του Χάρι Πότερ και να τον αποκαθηλώσει από την κορυφή.

Η ταινία, βέβαια, είναι μια διαφορετική ιστορία. Τον περασμένο Μάη είχαμε γράψει για το μετριότατο πρώτο teaser του «Λυκόφωτος». Στα τέλη Αυγούστου, το Mtv.com φέρνει την είδηση, ότι οι παραγωγοί της ταινίας δεν έμειναν ευχαριστημένοι με τη τελική κόπια της ταινίας και κάλεσαν μες το κατακαλόκαιρο τη σκηνοθέτιδα Κάθριν Χάρντγουικ και τους πρωταγωνιστές για να κάνουν επιπλέον γυρίσματα, τα οποία θα μεταμόρφωναν την αδύναμη «Twilight» κινηματογραφική μεταφορά.

Η πρεμιέρα του «Λυκόφωτος» μεταφέρθηκε για το Φθινόπωρο του 2009 και οι φήμες ότι η ταινία έχει αρκετά τρωτά σημεία άρχισαν να διασπείρονται σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα. Το «Twilight» έρχεται στις 4 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα και βλέποντας το τελικό trailer (που φέρνουμε σήμερα στο site), δεν πειστήκαμε ιδιαίτερα για τη βαμπιρική του ατμόσφαιρα. Βέβαια, δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά πράγματα από ένα trailer που οι πρώτες «σοφές» και «αυθόρμητες» λέξεις που ακούγονται από το στόμα της Ισαμπέλα Σουάν και απευθύνονται στο ζόμπι-ερωμένο της είναι: «Είσαι απίστευτα γρήγορος και δυνατός»! Η διαφαινόμενη αισθητική του φιλμ παραείναι τηλεοπτική και τα πανοραμικά πλάνα στο δάσος αποδεικνύονται πιο πειστικά από τις σκηνές δράσης.

Το στόρι της ταινίας περιστρέφεται γύρω από μια 17χρονη, την Ισαμπέλα Σουάν, η οποία μετακομίζει στην κωμόπολη του Φορκς και γνωρίζει έναν γοητευτικό συνομήλικο της. Ο Έντουαρτ θα ανταποκριθεί στα κάλλη της νεοφερμένης Ισαμπέλας και ένα εφηβικό love story είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Θα προκύψουν, όμως, μερικές δυσκολίες όταν η νεαρή θα ανακαλύψει ότι έχει ερωτευθεί ένα βαμπίρ! Ο Έντουαρτ δεν είναι αυτό που θα χαρακτηρίζαμε ως έναν τυπικό έφηβο.. Αντί να παίζει μπάσκετ στη γειτονιά του, πίνει αίμα ανυποψίαστων θυμάτων και αντί να παίρνει το λεωφορείο προτιμά να πετά στο προορισμό του. Η Ισαμπέλα, λοιπόν, θα προσπαθήσει αποδεχτεί τον αγαπημένο της με τα βαμπιρικά ελαττώματα του.

Γιάγκος Αντίοχος

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ