Ένας hi-tech εραστής! Kερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Ο Άντρας των Ονείρων μου» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
19:00
14/3

Ένας hi-tech εραστής! Kερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Ο Άντρας των Ονείρων μου»

Το cinemagazine.gr και η StraDa Films, σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την ταινία «Ο Άντρας των Ονείρων μου» στον κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ.

Με σκοπό να χρηματοδοτήσει τις έρευνες της, μια επιστήμονας δέχεται την πρόταση να πάρει μέρος σε ένα απίστευτο πείραμα. Για τρεις εβδομάδες θα πρέπει να συγκατοικήσει με ένα ανθρωποειδές ρομπότ, τον Τομ, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να ικανοποιεί κάθε της ανάγκη!

Στην εποχή του ChatGPT και των online ραντεβού με ΑΙ εφαρμογές έρχεται στους κινηματογράφους μια επίκαιρη ταινία – σχόλιο για τη σχέση του ανθρώπου με την τεχνητή νοημοσύνη. Η Μαρία Σρέντερ, σκηνοθέτις του «Unorthodox» και ο κούκλος -κυριολεκτικά και μεταφορικά- Νταν Στίβενς του «Downton Abbey» μπαίνουν στην αρένα των ευφάνταστων κομεντί για τις σύγχρονες σχέσεις, στοχαζόμενοι παιχνιδιάρικα πάνω σε έννοιες όπως η ανθρώπινη κατάσταση και η (ανεκπλήρωτη) επιθυμία. Αργυρή Άρκτος Ερμηνείας για την Μάρεν Έγκερτ.

Η πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Επίσημου Διαγωνιστικού του avant garde Φεστιβάλ Βερολίνου, ενώ εντυπωσίασε και στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η StraDa Films δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς (5 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την ταινία «Ο Άντρας των Ονείρων μου» στον κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ την Πέμπτη 23 Μαρτίου. Αφήστε σχόλιο στο ποστ με την αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές/-τριες θα ενημερωθούν για την ώρα με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Ο Άντρας των Ονείρων μου» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 23 Μαρτίου από την StraDa Films.