Ο Wolverine επιστρέφει στο... «Deadpool 3» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:12
28/9

Ο Wolverine επιστρέφει στο... «Deadpool 3»

Με ένα αστείο-αστείο-αστείο (τουλάχιστον τρεις φορές) βίντεο στο twitter ο Ράιαν Ρέινολντς ανακοινώνει καλή παρέα για την τρίτη ταινία της σειράς.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Ο Ράιαν Ρέινολντς, μέλος εκείνης της ευλογημένης χολιγουντιανής φάρας που κάνει πετυχημένες πλάκες, δεν είναι άνθρωπος να εμπιστευθείς όταν λέει κάτι σχετικό με τη δουλειά, ιδίως με τα Deadpool, που τα τραβάει ο οργανισμός τους κιόλας. Ωστόσο επιβεβαιώθηκε ότι εδώ λέει αλήθεια και άλλοι (απλοί άνθρωποι) χαίρονται και άλλοι (σκληροπυρηνικοί των comic book movies) όχι και τόσο.

Ο Wolverine λοιπόν επιστρέφει για την δεύτερη συνέχεια του Deadpool, που προγραμματίζεται τέτοιο καιρό το 2024, καλά κρασιά. Το βίντεο στο τουίτερ του ηθοποιού είναι άλλο να το περιγράφεις κι άλλο να το βλέπεις, ενώ ένα cameo και μια παραφθορά γνωστού τραγουδιού σου φτιάχνουν το κέφι.

Τώρα, η ιδέα των δύο ηρώων να βρεθούν στο ίδιο περιβάλλον έχει πρωτοπαίξει πίσω στο 2021, όταν και συζητήθηκε ένα road trip των δύο χαρακτήρων για το 3ο Deadpool, ιδέα που εκπαραθυρώθηκε μαζί με την 20th Century Fox που επωλήθη στην Disney και έστειλε μέρος του καταλόγου της στα ανήλιαγα. Καθώς φαίνεται, we are back in action, αν και δεν ξέρουμε τι σενάριο θα έχει η καινούργια ταινία. Μπορεί ο Wolverine να κάνει cameo και τίποτε άλλο...

Οι σκληροπυρηνικοί, που είναι καλοί άνθρωποι και αυτοί, αλλά λίγο αγέλαστοι, βλέπουν το τελευταίο διάστημα να συμβαίνουν κινηματογραφικά τέρατα στους κόσμους τους, με το Logan να μην πιάνεται για αποχαιρετισμός και τον Καθηγητή Χ να μην πεθαίνει τελικά αλλά να κάνει κούκου στο Multiverse of Madness ενός παράξενου Δόκτωρα.

Έτσι είναι η ζωή στα πολυσύμπαντα όμως, έπρεπε να ξέρουν καλύτερα ή που τα παρακολουθείς και ψήνεσαι με την ελευθεριότητα των επιλογών ή που τα παρατάς συμπούρμπουλα και ησυχάζεις μια και καλή.

Αλλά το βίντεο σκίζει: