Φορέστε τα καλά σας! Απόψε «Glittering Narcissism» party στις Νύχτες Πρεμιέρας - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
18:53
23/9

Φορέστε τα καλά σας! Απόψε «Glittering Narcissism» party στις Νύχτες Πρεμιέρας

To 22o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ σας καλεί σε μία προβολή για γερά...τακούνια!

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, προβάλλεται η ταινία «The Neon Demon», στον κινηματογράφο ODEON OPERA 1 και ακολουθεί θεματικό πάρτι στο Six D.O.G.S., με ειδικό προσκεκλημένο το διάσημο σχεδιαστή μόδας Βρεττό Βρεττάκο! Μια βραδιά αφιερωμένη στη μόδα και το σινεμά, με pop-up show - έκπληξη και άφθονο γκλίτερ! Το πάρτι, το οποίο αρχίζει στις 23.30, θα ντύσουν μουσικά οι Djs Lilis Panos & Kissing Strangers. 

Τhe Neon Demon | Η ταινία:

Τεχνικολόρ παροξυσμός, αιματοβαμμένα οράματα και νέον φώτα συνοδεύουν τη 16χρονη Τζέσι στο εφιαλτικό ταξίδι της στο Λος Αντζελες και τον σαρκοβόρα ανταγωνιστικό κόσμο της μόδας. Είναι η ομορφιά το παν; Ο Δανός δημιουργός του «Drive» απαντά ασφαλώς προβοκατόρικα, και το κάνει μέσα από ένα γνήσιο αισθητικό ντελίριο, ντυμένο στους υψηλής ραπτικής ήχους του Κλιφ Μαρτίνεζ και προορισμένο να συναντήσει φανατικούς οπαδούς.

«Beauty is not everything, it's the only thing», διατείνεται ο διακεκριμένος φωτογράφος μόδας του οποίου την εύνοια έχει κερδίσει η νεαρή Τζέσι (Elle Fanning), ένα 16χρονο επίδοξο μοντέλο που φτάνει στο Λος Αντζελες με όνειρα, μόνο και μόνο για να βρεθεί στα αρπακτικά νύχια του ανταγωνισμού και τον ανθρωποφάγο κόσμο του μόντελινγκ. Είναι η ομορφιά το παν; Ο μόνος δημιουργός μετά τον Λαρς φον Τρίερ που ερεθίζεται τόσο να ταράζει τα φεστιβαλικά νερά των Καννών με κάθε ευκαιρία απαντά ασφαλώς προβοκατόρικα, τολμώντας μάλιστα να προβοκάρει με περισσή αυτοπεποίθηση μέχρι και τις ίδιες τις προθέσεις της ταινίας του.

Και το κάνει αυτό μέσα από ένα γνήσιο αισθητικό ντελίριο, ντυμένο στους υψηλής ραπτικής ήχους του μόνιμου συνεργάτη του, Κλιφ Μαρτίνεζ, και προορισμένο να αποκτήσει τόσο φανατικούς οπαδούς όσο και ορκισμένους εχθρούς.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από την εταιρεία διανομής Tanweer στις 06 Οκτωβρίου 2016.

Βρεττός Βρεττάκος | Ο σχεδιαστής μόδας που ντύνει τις μεγαλύτερες σταρ του κόσμου.

Γεννήθηκε στη Αθήνα και έχει σαν βάση του το Λονδίνο. Ο Βρεττός Βρεττάκος είναι ανάμεσα στην ελίτ των πτυχιούχων του διάσημου Royal College of Art του Λονδίνου, με μάστερ στο γυναικείο ρούχο. Η πτυχιακή του συλλογή του "Ptihoseis-Ripples" έκανε μεγάλη εντύπωση σε κοινό και κριτικούς, τόσο μάλιστα, που τον εδραίωσε σαν έναν από τους νεότερους underground designers για το 2005 στην Βρετανική σκηνή. Αποτέλεσμα: πουλήθηκε όλη του η συλλογή από τις διάσημες μπουτίκ του Τόκυο και του Λονδίνου Sobuki, Dovestreet market και Fusion exclusive gallery. H μεγάλη του επιτυχία του συνεχίζεται με μία ακόμα διάκριση το 2006, όταν για ακόμα μία φορά κέρδισε μια θέση ανάμεσα στους 10 φιναλίστ παίρνοντας εκστατικές κριτικές στον σημαντικό διαγωνισμό νέων ταλέντων "Fashion Fringe" . Τα ρούχα του επιλέχθηκαν και φωτογραφήθηκαν για τα περιοδικά I.D., W, Paper, V. Magazine, POP.
Vrettos Vrettakos official

Πληροφορίες:
Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου:
Odeon Opera 1 | 22.00 | Προβολή της ταινίας The Neon Demon
Six D.O.G.S. | 23.30 |«Glittering narcissism»: Πάρτι με αφορμή την ταινία «Neon Demon» στο Six d.o.g.s. & pop-up show από τον διεθνούς φήμης σχεδιαστή μόδας, Βρεττό Βρεττάκο.
Dj Set: Lilis Panos & Kissing Strangers
six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα