Λεονάρντο Ντι Κάπριο εναντίον Τομ Χάρντι στα πόστερ της «Επιστροφής» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
7:04
3/11

Λεονάρντο Ντι Κάπριο εναντίον Τομ Χάρντι στα πόστερ της «Επιστροφής»

Απέναντι στην αναμενόμενη εμπορική επιτυχία της χρονιάς, ο Ντι Κάπριο θεωρεί πως η «Επιστροφή» θα ικανοποιήση την όρεξη για ένα διαφορετικό σινεμά.

Από τον Πάνο Γκένα

Νομίζατε πως το «Star Wars» θα είναι το κινηματογραφικό ραντεβού του Δεκέμβρη; Αφήστε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να σας μιλήσει για την «Επιστροφή» του οσκαρούχου (πλέον) Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου.

Αν έχετε απηυδήσει από τις ιστορίες ενός «γαλαξία πολύ, πολύ μακριά», αφεθείτε σε έναν σκληρό, ρεαλιστικό κόσμο, με γυρίσματα σε φυσικό φως, άγριες τοποθεσίες και μία «βρώμικη» ιστορία εκδίκησης, που έχει τη φιλοδοξία να είναι οπτικά και δραματικά το κινηματογραφικό art-house φαινόμενο της χρονιάς.

«Θα είναι ένα μοναδικό φιλμ, μία εμπειρία που το κοινό θα θυμάται για καιρό», δήλωσε ο Ντι Κάπριο στο Yahoo Movies. Κι αν τα λόγια του σας φαίνονται τολμηρά, ο δημοφιλής ηθοποιός κάνει λόγο για τις θυσίες που έκανε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Μπορώ να αναφέρω 30 ή 40 πράγματα που έπρεπε να κάνω και ήταν μερικά από τα πιο δύσκολα που έκανα ποτέ. Βρισκόμουν μέσα και έξω από παγωμένους ποταμούς, κοιμήθηκα δίπλα σε πτώματα ζώων... Ήμουν σε διαρκή παγωνιά και σε πιθανή υποθερμία συνεχώς». Αν και φήμες ήθελαν τον Ινιαρίτου να βρίσκεται σε σύγκρουση με τους τεχνικούς και τους ηθοποιούς της ταινίας, ο Ντι Κάπριο θεωρεί πως είναι «πολύ προσεκτικός και απίστευτα συγκεκριμένος για το τι θέλει στην οθόνη, και δεν θα δεχτεί τίποτα λιγότερο».

Στην ερώτηση αν τον φοβίζει ο εμπορικός ανταγωνισμός του «Πολέμου», ο Ντι Κάπριο επισημαίνει πως υπάρχει αρκετός χώρος και για τις δύο ταινίες. «Υπάρχει πάντα χώρος στην κορυφή. Θα σταθώ κι εγώ στην ουρά για το «Star Wars». Αυτό που είναι ενδιαφέρον φέτος είναι πως, όπως γνωρίζετε, κρατούν τα καλά για το τέλος. Ελπίζω, αυτό το πράγμα να σημαίνει πως περισσότεροι άνθρωποι θα μοιραστούν τον ενθουσιασμό του να πηγαίνεις σινεμά».

Βαθιά στην αχαρτογράφητη, άγρια φύση της Αμερικής, o κυνηγός Χιου Γκλας (Λεονάρντο ΝτιΚάπριο) βρίσκεται βαριά τραυματισμένος και εγκαταλελειμμένος από ένα μέλος της ομάδας του, τον προδότη Τζον Φιτζέραλντ (Τομ Χάρντι).

Με ακλόνητη θέληση ως μοναδικό όπλο απέναντι στους κινδύνους, ο Γκλας περιπλανιέται σε ένα φοβερά εχθρικό περιβάλλον, μέσα στον αδίστακτο χειμώνα και περιτριγυρισμένος από εχθρικές φυλές, σε μια αδιάκοπη περιπέτεια αναζήτησης και επιβίωσης. Στόχος του: η εκδίκηση εναντίον του Φιτζέραλντ.

Εμπνευσμένη από αληθινή ιστορία, η ταινία «Η Επιστροφή – The Revenant» αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 21 Ιανουαρίου 2016, από την Odeon.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ και τα πόστερ της ταινίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Λεονάρντο Ντι Κάπριο εναντίον Τομ Χάρντι στα πόστερ της «Επιστροφής»
  • Λεονάρντο Ντι Κάπριο εναντίον Τομ Χάρντι στα πόστερ της «Επιστροφής»
  • Λεονάρντο Ντι Κάπριο εναντίον Τομ Χάρντι στα πόστερ της «Επιστροφής»
  • Λεονάρντο Ντι Κάπριο εναντίον Τομ Χάρντι στα πόστερ της «Επιστροφής»