Νέο τρέιλερ για τον Στιβ Τζομπς του Μάικλ Φασμπέντερ - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:45
18/9

Νέο τρέιλερ για τον Στιβ Τζομπς του Μάικλ Φασμπέντερ

Ο Μάικλ Φασμπέντερ είναι ένας Στιβ Τζομπς δια χειρός Ντάνι Μπόιλ. iMAC-λ!

Από τον Χρήστο Πολίτη

Έπειτα από πολλές διαπραγματεύσεις μετά τον θάνατο του ιδρυτή της Apple Στιβ Τζομπς, και μετά την αποτυχημένη εισπρακτικά και καλλιτεχνικά πρώτη διασκευή για την ζωή του («Jobs» του Τζόσουα Μάικλ Στερν με τον Άστον Κούτσερ), ο Ντάνι Μπόιλ άδραξε την ευκαιρία να μεταφέρει την δική του εκδοχή στη μεγάλη οθόνη.

Αρχικά οι φήμες ήθελαν τον Λεονάρντο ντι Κάπριο και τον Κρίστιαν Μπέιλ στον ρόλο του Τζομπς, με ενδεχόμενη τη συμμετοχή της Τζέσικα Τσαστέιν. Τελικά η συμφωνία οριστικοποιήθηκε όταν ο Μάικλ Φασμπέντερ είπε το πολυπόθητο «ναι», με την Κέιτ Γουίνσλετ, τον Τζεφ Ντάνιελς και τον Σεθ Ρόγκεν να ακολουθούν.


To καινούργιο τρέιλερ του «Steve Jobs»

Οι καινούργιες εικόνες από την ταινία στο δεύτερο τρέιλερ, φανερώνουν ένα δουλεμένο υλικό, με τον Φασμπέντερ να έχει πάρει αρκετά στοιχεία (τουλάχιστον εμφανισιακά) από τον ιδρυτή της Apple, και «να θέλει να αλλάξει τον κόσμο», ρίχνοντας βάση περισσότερο στην σκοτεινή πλευρά του.

Και τώρα το τηλεοπτικό teaser της πολυαναμενόμενης ταινίας φέρνει την φιγούρα του Τζομπς σε πιο ανθρώπινο επίπεδο και εξετάζει τις σχέσεις με τα οικογενειακά μέλη τους περίγυρού του. 


Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Η ταινία «Steven Jobs» σε σκηνοθεσία του Ντάνι Μπόιλ και σενάριο του Άαρον Σόρκιν (Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου για το «The Social Network») θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Οκτωβρίου, ενώ θα κάνει την παγκόσμια πρώτη του στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Νέας Υόρκης. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Νέο τρέιλερ για τον Στιβ Τζομπς του Μάικλ Φασμπέντερ
  • Νέο τρέιλερ για τον Στιβ Τζομπς του Μάικλ Φασμπέντερ
  • Νέο τρέιλερ για τον Στιβ Τζομπς του Μάικλ Φασμπέντερ