Oι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 25 Απριλίου - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
16:05
22/4

Oι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 25 Απριλίου

Ο Λούκα Γκουαντανίνο θέλει να μας μάθει τένις και οι Unboxholics να μας τρομάξουν, με ένα μετα-αποκαλυπτικό «Δωμάτιο Πανικού», μια arthouse πρόταση από την Πορτογαλία και ένα μικυμάου από την Αυστραλία να τους κάνουν σεγόντο.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Οι Αντίπαλοι (Challengers)

Mια πρώην σταρ του τένις και νυν προπονήτρια είναι παντρεμένη με πρωταθλητή, ο οποίος περνά κακό σερί. Σύντομα ο σύζυγός της θα έρθει αντιμέτωπος με τον πρώην καλύτερο του φίλο και πρώην σύντροφό της.

Η ταινία που θα αποτελούσε την προβολή έναρξης του περασμένου φεστιβάλ Βενετίας, αν δεν μεσολαβούσαν οι απεργίας, καταφθάνει επιτέλους στις αίθουσες με ερωτική διάθεση και μια τριπλέτα φωτογενέστατων πρωταγωνιστών.

Σκηνοθεσία: Λούκα  Γκουαντανίνο

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ανακαλύψουν τι κρύβεται στην σκοτεινή καρδιά του δάσους.

Μεγάλου μήκους ντεμπούτο για τους Unboxholics, απόπειρα σε ένα είδος που δεν ευδοκιμεί στην εγχώρια φιλμογραφία και πιθανή εμπορική έκπληξη.

Σκηνοθεσία: Σάκης Καρπάς, Αλέξανδρος Καρπάς

Ζωντανό Πνεύμα (Alma Viva)

H Σαλομέ επιστρέφει για διακοπές στο χωριό της οικογένειάς της, που βρίσκεται στα πορτογαλικά βουνά. Ξαφνικά πεθαίνει η γιαγιά της. Ενώ οι ενήλικες αλληλοκατηγορούνται στην κηδεία, η Σαλομέ στοιχειώνεται από το πνεύμα εκείνης που θεωρούνταν μάγισσα.

H ταινία της Κριστέλ Αλβές Βέρα προβλήθηκε στην Εβδομάδα Κριτικής των Καννών και αποτέλεσε επίσημη πρόταση της Πορτογαλίας για το Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας.

Σκηνοθεσία: Κριστέλ Άλβες Μέιρα

Xωρίς Οξυγόνο (Breathe)

Η παροχή οξυγόνου είναι πάρα πολύ δύσκολη στο εγγύς μέλλον, αναγκάζοντας μια μητέρα και μια κόρη να παλέψουν για να επιβιώσουν, όταν δύο άγνωστοι φτάνουν απελπισμένοι για ένα οξυγονωμένο καταφύγιο.

Tζένιφερ Χάντσον, Μίλα Γιόβοβιτς, Σαμ Γουόρθινγκτον και Κιουβενζανέ Γουόλις σε μια μετα-ποκαλυπτική περιπέτεια Β’Εθνικής, με ολίγη από «Δωμάτιο Πανικού».

Σκηνοθεσία: Στέφον Μπρίστολ

Σούπερ Μάγκι (Combat Wombat 2)

Όταν μια σατανική ιδιοφυία απειλεί να παγιδεύσει ολόκληρη την πόλη σε μία εικονική πραγματικότητα, η Μάγκι και η ομάδα της αναλαμβάνουν δράση.

Aπό την Αυστραλία μας έρχεται το δευτεροκλασάτο animation αυτής της εβδομάδας. Αποτελεί σίκουελ, αλλά μάλλον δεν χρειάζεται να έχεις δει την προηγούμενη ταινία.

Σκηνοθεσία: Ρικάρντ Κουσό, Τάνια Βίνσεντ