Της Κολάσεως! Έρχεται η νέα σειρά της Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
15:34
27/1

Της Κολάσεως! Έρχεται η νέα σειρά της Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ

Η δημιουργός του «Fleabag» θα διασκευάσει το βιβλίο «Sign Here» με ήρωα έναν υπάλληλο στις δημόσιες υπηρεσίες της...Κόλασης. 

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Κάπου στις γιορτές των Χριστουγέννων, εκεί που χωνεύαμε τα διάφορα εδέσματα που δίχως ίχνος σύνεσης καταναλώσαμε, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Φιμπι Γουόλερ – Μπριτζ ετοιμάζει νέα σειρά για την Amazon.Αν και έχει ξεκαθαρίσει ότι προς το παρόν έχει κλείσει το κεφάλαιο «Fleabag», οι πολυάριθμοι φαν της σειράς είχαν την ελπίδα να κάνει την έκπληξη. Αν και αυτή δεν ήρθε, οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν υπόσχονται ένα απολαυστικό θεάμα. Η σειρά θα αποτελέσει διασκευή του βιβλίου «Sign Here» της Κλαούντια Λουξ.

Το βιβλίο αυτό ακολουθεί έναν άντρα με το όνομα Πεγιότε Τριπ, που εργάζεται σε ένα τμήμα των δημοσίων υπηρεσιών της…Κόλασης. Τα στυλό δεν δουλεύουν, ο αυτόματος πωλητής είναι εκτός λειτουργίας εδώ και έναν αιώνα και το μόνο ποτό που προσφέρεται είναι το Jägermeister. Αγανακτισμένος από την ρουτίνα μιας χιλιετίας, σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να αλλάξει την καθημερινότητά του ριζικά.

Αμέτρητα τα γκαγκ που μπορεί να σκαρφιστεί η Γουόλερ-Μπριτζ με γνώμονα αυτό το κόνσεπτ, αν το βιβλίο περιλαμβάνει και το στοιχείο της ενδοσκόπησης και του υπαρξισμού, βρήκαμε την σειρά για την οποία θα συζητούμε διαρκώς του χρόνου.