Στ' αλήθεια υπάρχει κάποιος που θέλει να ξανακούσει I saw your boobs; - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
15:06
22/4

Στ' αλήθεια υπάρχει κάποιος που θέλει να ξανακούσει "I saw your boobs";

Μα σοβαρά τώρα η Ακαδημία των Όσκαρ θέλει πίσω τον Σεθ ΜακΦάρλαν στην επόμενη τελετή των Όσκαρ; Μετά την απονομή του Φεβρουαρίου, όπου ο Αμερικάνος κωμικός δεν κατάφερε να μας κάνει να γελάσουμε με αστεία τύπου «I saw your boobs», διαβάζουμε ότι οι παραγωγοί Κρεγκ Ζέινταν και Νιλ Μερόν τον καλούν να ξαναδοκιμάσει την τύχη του στη σκηνή του Dolby και την επόμενη χρονιά.

Από την Ανθή Νταουσάνη

Μα σοβαρά τώρα η Ακαδημία των Όσκαρ θέλει πίσω τον Σεθ ΜακΦάρλαν στην επόμενη τελετή των Όσκαρ; Μετά την απονομή του Φεβρουαρίου, όπου ο Βρετανός κωμικός δεν κατάφερε να μας κάνει να γελάσουμε με αστεία τύπου «I saw your boobs», διαβάζουμε ότι οι παραγωγοί Κρεγκ Ζέινταν και Νιλ Μερόν που διατηρούν τα καθήκοντά τους και για την αντίστοιχη βραδιά του 2014, υπερασπίστηκαν την εμφάνιση του Σεθ στους πιο δύσπιστους της Ακαδημίας και τον καλούν να ξαναδοκιμάσει την τύχη του στη σκηνή του Dolby και την επόμενη χρονιά. «Δεν είναι σίγουρο ότι θα το κάνει, αλλά πρέπει να αποφασίσει εντός των επόμενων εβδομάδων» φέρονται να λένε οι πληροφορίες.

Θυμόμαστε τον κωμικό να κάνει δηλώσεις όπως «ποτέ ξανά» και «αποκλείεται», όταν ερωτήθηκε για το αν υπάρχουν πιθανότητες να κρατάει και πάλι το ρόλο του οικοδεσπότη στην απονομή των βραβείων στους καλύτερους της επόμενης χρονιάς. Ήδη πριν από την εμφάνισή του την 24η Φεβρουαρίου είχε διευκρινίσει ότι γι’ αυτόν η παρουσίαση της 85ης τελετής ήταν ένα πράγμα που θα αναλάμβανε μία φορά.

Επιπλέον, αμέσως μετά τα Όσκαρ καταπιάστηκε με τη νέα του ταινία «A Million Ways to Die in the West» με Σαρλίζ Θερόν, Λίαμ Νίσον και Αμάντα Σέιφριντ, αλλά και το σίκουελ της επιτυχίας του «Ted», ενώ τηλεοπτικά έχει διάφορες προτάσεις – ήδη ο πιλότος του «Dads» με τον Τζοβάνι Ρίμπιζι είναι μια πιθανότητα.

Πέρα από τη διαθεσιμότητά του πάντως, ο ΜακΦάρλαν είχε αποδειχτεί ισχνός, άτολμος και κάπως άκομψος χωρίς να καταφέρει να υποστηρίξει τα αστεία του και καταλήγοντας βαρετό διάλειμμα ανάμεσα σε πολύ πιο διασκεδαστικούς νικητήριους λόγους. Οι φήμες ότι επιστρέφει στην παρουσίαση των Όσκαρ ανατρέπουν πάντως τις προηγούμενες που ήθελαν τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ έτοιμο να αναλάβει την «ηλεκτρική καρέκλα» του οικοδεσπότη. Ακόμα μάλλον είναι νωρίς και πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι την τελική απόφαση της Ακαδημίας.

Το επιβεβαιώνει και ο εκπρόσωπός της: «Έχοντας μόλις επιβεβαιώσει την επιστροφή των παραγωγών, είναι φυσικό ο κόσμος να κάνει εικασίες για τον παρουσιαστή της βραδιάς, αλλά η αλήθεια είναι ότι τόσο νωρίς ούτε κι εμείς έχουμε ιδέα για το ποιος θα είναι».