Άλλος για το Γουέστερος; Το HBO ετοιμάζει νέο πρίκουελ του «GoT» βασισμένο στο «Tales of Dunk and Egg» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:37
1/12

Άλλος για το Γουέστερος; Το HBO ετοιμάζει νέο πρίκουελ του «GoT» βασισμένο στο «Tales of Dunk and Egg»

Μπορεί να άφησε πικρή επίγευση σε αρκετούς, αλλά αν νομίζατε πως θα εγκαταλείψετε το Γουέστερος μετά το φινάλε του «Game of Thrones», τότε ξανασκεφτείτε το!

Από τον Πάνο Γκένα

Με την Disney κραταιά στα μεγαλα franchises των Marvel, Star Wars και την Amazon να ετοιμάζει νέο, πανάκριβο ταξίδι στην Μέση Γη, το HBO σκέφτηκε να επενδύσει στο «δικό του» αφηγηματικό σύμπαν ετοιμάζοντας σειρά από πρίκουελ του «Game of Thrones». Γιατί όταν παίζονται πολλά λεφτά, φαίνεται πως για τις νέες ιδέες... winter is coming!

Μετά το «House of Dragon» για τον Οίκο των Ταργκάριεν που αναμένεται μέσα στο 2022 (δείτε το τρέιλερ εδώ), το HBO προχωρά με ένα ακόμη τηλεοπτικό πρίκουελ του «GoT» που είχε συζητηθεί αρκετά από τους φανατικούς της σειράς τα τελευταία χρόνια.

Το συνδρομητικό δίκτυο θα διασκευάσει τις περιπέτειες των Σερ Ντάνκαν (γνωστού ως Dunk) και του Έγκον Ταργκάριεν Ε' (γνωστού ως Egg) από τις ιστορίες του Τζ. Ρ. Ρ. Μάρτιν «The Tales of Dunk and Egg», στην οποία έχουν εκδοθεί - μέχρι στιγμής - τρία μυθιστορήματα. Ο συγγραφέας είχε δηλώσει το 2017 πως δεν επιθυμεί μία διασκευή της συγκεκριμένης λογοτεχνικής σειράς, επειδή προτίθεται να γράψει άλλα 8-10 βιβλία, αναγνωρίζοντας πως έχει αργούς ρυθμούς γραψίματος. Από την άλλη, όλοι αναγνωρίζουμε τους γοργούς ρυθμούς της μικρής οθόνης!

Σύμφωνα με το Variety, την σειρά θα αναλάβει ο Στιβ Κόνραντ ως βασικός σεναριογράφος/παραγωγός, γνωστός για τις ταινίες «Το Κυνήγι της Ευτυχίας» (2006) με τον Γουίλ Σμιθ, «Η Κρυφή Ζωή του Γουόλτερ Μίτι» (2013) του Μπεν Στίλερ και «Wonder» (2017) με τους Όουεν Γουίλσον, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ. 

Να θυμίσουμε πως το 2019 η τελευταία σεζόν «Game of Thrones» κέρδισε 12 βραβεία Emmy σημειώνοντας αριθμό-ρεκόρ 32 υποψηφιοτήτων (σε ένα σύνολο 161 όλα αυτά τα χρόνια).