Δύσκολοι αποχαιρετισμοί: Ο Ταραντίνο θέλει ένα cameo από τον Μπρους Γουίλις στην τελευταία ταινία του(ς) - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
8:47
2/8

Δύσκολοι αποχαιρετισμοί: Ο Ταραντίνο θέλει ένα cameo από τον Μπρους Γουίλις στην τελευταία ταινία του(ς)

Μια χειρονομία συγκίνησης από φίλο σε φίλο, τριάντα χρόνια μετά το «Pulp Fiction» που τους έφερε κοντά.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Πολλά θέλει να συγκινηθεί ο άνθρωπος; Ανάλογα με τον άνθρωπο. Εμείς εδώ, τόσο κοντά και τόσο μακριά από τις «χολιγουντιανές ιστορίες», αισθανθήκαμε τον πρωινό μας κόμπο. Ο Κουέντιν Ταραντίνο λέει, γράφουν ξένα μέσα, θέλει για ένα cameο τον Μπρους Γουίλις στον «The Movie Critic» του. Ένα τελευταίο cameο για μια τελευταία ταινία. Ο χρόνος είναι αδυσώπητος. (Υπάρχει μισή διέξοδος, ο Ταραντίνο να πάψει να τελειώνει την καριέρα του πριιν την ώρα της.)

Η μίνι είδηση λοιπόν λέει αυτό, συμπληρώνοντας ότι ο Ταραντίνο θα δεχθεί απολύτως τις επιθυμίες της οικογένειας, αν ο Μπρους είναι πολύ ασθενής για να το κάνει και δεν θα ήθελαν κάτι τέτοιο για τον άνθρωπό τους. Αν συμβεί αυτό ο Ταραντίνο θα βολέψει ένα μικρό κλιπάκι από την εκτενή προηγούμενη φιλμογραφία του Γουίλις.

Τιμητικό βέβαια, και εξόχως συγκινητικό όλο αυτό. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα πλατώ του «Pulp Fiction», εκεί στις αρχές του '90, όταν ο Γουίλις ήδη μεσουρανούσε και ο Ταραντίνο ήταν έτοιμος να αλλάξει το σινεμά, τις μόδες του και τη ζωή πολλών. Έκτοτε παρέμειναν φίλοι, παρότι δεν υπήρξε άλλη συνεργασία.

Αναγκαστικά λοιπόν: